ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Analyst

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Business Analyst

 

Driven Business Analyst sökes
EdZa:s kund är ett företag som främst tillhandahåller kompetens inom verksamhetsutveckling och projektledning genom konsulting på större och medelstora svenska företag men fyller även luckor inom interim management eller andra nyckelpositioner på företag.

Vad vi letar efter?
Vi letar nu efter dig som trivs i rollen som konsult och som snabbt kan sätta dig in i nya organisationer och olika projekt, både stora som små. Du uppskattar att arbeta i ett entreprenörsföretag med korta beslutsvägar och gillar att ta ett stort eget ansvar, både för din egen utveckling men även för företagets.

Vad kommer du att göra?

  • Verksamhetsutveckling

  • Digitaliseringsresor

  • Projektarbete

Hur är du som person?

  • Analytisk

  • Målmedveten

  • Prestigelös

  • Tålmodig

Vad har du gjort innan?
Du får gärna ha 3-5 års erfarenhet av liknande arbete antingen som konsult eller anställd på ett större bolag och jobbat med liknande uppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Dela detta jobb

Business Analyst

EdZa AB