ekonomijobb.se

logga

Distriktsinköpare, Stockholm

Företag Linkz AB
Ort
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Distriktsinköpare, Stockholm

Ikano söker nu två Distriktsinköpare till Produktion. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Om tjänsten
Som Distriktsinköpare ansvarar du för att Distriktets inköpsarbete bedrivs enligt företagets policy, riktlinjer och processer. Du genomför de inköp du ansvarar för i projektet och stöttar Distriktet i frågor om inköp.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Genomföra projektupphandlingar samt visst arbete med regionala ramavtal

  • Utveckla och förbättra inköpsprocessen, rutiner och mallar

  • Uppföra inköpsplan i projekten

  • Vara delaktig i tvärfunktionella inköpsgrupper

  • Medverka till erfarenhetsåterföring

Ikanos erbjudande
Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano?

Vi söker dig med:

  • Högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet

  • Minst 10 års erfarenhet i branschen varav 3 års erfarenhet av inköpsarbete

  • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik

  • God förhandlingsvana

För Ikano är dina personliga egenskaper viktiga. Därför behöver du vara driven, handlingskraftig och en relationsbyggare. Du har god affärsmässighet och är kostnadsmedveten. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv.

Bli en del av oss
Vi kallar till intervjuer löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Mer information om tjänsten kan ges av Reza Rad, ansvarig rekryteringskonsult, reza@linkz.se, 010-16 00 640.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Distriktsinköpare, Stockholm

Linkz AB