ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Dispatcher / Projektkoordinator till Alstra

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Dispatcher / Projektkoordinator till Alstra

Innehar du en bred erfarenhet av planeringsarbete, att skapa kundrelationer, projektledning och förstår de logistiska flödena i en verksamhet? Har du därtill ett intresse för miljön? Nu finns chansen att ta nästa steg i karriären och vara en del av ett snabbrörligt tillväxtbolag i rollen som Dispatcher/Projektkoordinator!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Alstra.

Om företaget

Alstra är ett solcellsföretag som är specialiserat på att hjälpa villaägare och lantbrukare att investera i kompletta solcellsanläggningar och laddboxar för elbilar. Du kommer att ingå i ett härligt gäng, med idag närmare 50 kollegor. Företaget har över 30 års samlad erfarenhet från solcellsbranschen där de tillsammans har sålt, projekterat och installerat tusentals solcellsanläggningar i södra Sverige. Nöjda kunder och Alstras bidrag till ett fossilfritt Sverige är det som driver bolaget framåt.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator på Alstra arbetar du i en bred roll med flera ansvarsområden. Du hanterar avrop av leveranser från deras lager, bokar kundinstallationer samt håller koll på planering och leveranstider. Därtill delegerar du projekt till Alstras montörer, sammanställer slutintyg som du skickar till kunder, samt håller koll på orderhantering och fakturering

Förutom att arbeta operativt har du även ett strategiskt ansvar med utveckling av rutiner och processer tillsammans med de andra avdelningarna. Alstra använder sig av Dynamics 365 samt ett egetutvecklat system där du bistår med stöd och feedback för att utveckla digitaliseringen som i sin tur skapar mer effektiva processer. Vidare arbetar du med att ta fram rutinbeskrivningar med tydliga rekommendationer mot bolagets mål.

I rollen som projektkoordinator ingår du i bolagets Supply Chain grupp som jobbar i nära samarbete med Projektledare och Montagechef. Det är en operativ tjänst med stort ansvar där du som spindeln i nätet ser till att säkra hög effektivitet från order till installation. Vid din sida finns ytterligare tre kollegor som ingår i Supply Chain-avdelningen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Relevant eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
• Några års erfarenhet från en liknande roll
• Meriterande om du har god teknisk kompetens samt erfarenhet från solcellsbranschen
• Du talar och skriver obehindrat på svenska

För att trivas i rollen har du mycket god planeringsförmåga samt är kommunikativ och serviceorienterad med stort fokus på nöjda kunder. Vi tror att du som söker är nyfiken och motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt samt har förmågan att se helheten i bolagets flöden. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker samt testa på nya tillvägagångssätt. Du ser möjligheter i förändringar, har lätt för att anpassa dig efter nya situationer och räds inte för nya utmaningar. I rollen arbetar du tätt ihop med dina kollegor och därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Slutligen tror vi att du som person är hjälpsam och gärna stöttar dina kollegor.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Arlöv, Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Dispatcher, planerare, koordinator, projektkoordinator, projekt, planering, administration, ekonomi, logistik, heltid, Malmö, Arlöv, Skåne

Dela detta jobb

logo
Dispatcher / Projektkoordinator till Alstra

Bravura