ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Director of Financial Control till Sandvik Rock Processing Solutions i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Director of Financial Control till Sandvik Rock Processing Solutions i Malmö

Här finns en möjlighet för dig som vill kunna påverka och samtidigt vara en del av något nytt. Sandvikkoncernen är en global ledare inom alla sina nischer och du erbjuds en unik chans att vara med på en resa som just startat. Låter det spännande?

Sandvik Rock Processing Solutions SRP är ett relativt nybildat affärsområde inom Sandvikkoncernen som nu söker efter en nyckelposition. Välkommen till bolaget där du får jobba nära där besluten tas, i en entreprenöriell miljö och där du blir drivande i att bygga upp och effektivisera rutiner och processer globalt. Du är efterlängtad!

”Vi är väldigt jordnära, prestigelösa och schyssta mot varandra. Du blir en del av ett stort nätverk där jag blir ditt bollplank.” Så säger CFO Anna Vilogorac, som du också rapporterar till.

Som Director of Financial Control blir du ansvarig för SRP:s globala rapporteringsprocesser, att utveckla och effektivisera dessa i enlighet med koncernens riktlinjer. I nära kontakt med Finance Directors för bolagets fyra divisioner ser du till att rapporteringen sker i enlighet med IFRS. Du implementerar och utbildar kollegor inom området och agerar bollplank inom funktionen. I rollen ingår också att ansvara för processer kring internkontroll och riskhantering. Tillväxtplanen är ambitiös och du blir högst involverad i bolagets M&A- projekt.

Miljön på Sandvik är inkluderande och du har många duktiga kollegor omkring dig både nationellt och internationellt. Du jobbar i nära samarbete med CFO, Business Control, Financial Managers samt Group Finance.

Tjänsten är belägen i moderna lokaler i Hyllie, Malmö, men möjlighet finns att vara placerad i Stockholm eller annan ort. Sandvik fortsätter med en hybridlösning efter pandemin, med flexibilitet för individen.

 

Har vi väckt din nyfikenhet?

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en kommunikativ person som snabbt skapar förtroende runt om i organisationen. Dina ledaregenskaper är goda, du är van att leda projekt och att coacha medarbetare. Du har ett proaktivt arbetssätt och jobbar systematiskt samtidigt som du ifrågasätter status quo. Utmaningar är det som driver dig och utmanas gör du helst i en miljö med högt tempo. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, goda kunskaper inom IFRS och erfarenhet från liknande bolag i internationell miljö. En lämplig bakgrund för denna roll är erfarenhet från Big4 och därefter flera års erfarenhet inom Financial Control eller motsvarande. Dina IT-kunskaper är goda och du behärskar det engelska språket väl i både tal och skrift.

 

Hur går vi vidare?

Låt oss prata mer över en kopp kaffe. I denna rekrytering samarbetar SRP med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 0703755075 kristina.bennet@mpya.se  

 

Dela detta jobb

Director of Financial Control till Sandvik Rock Processing Solutions i Malmö

Mpya Finance AB