ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Devotum söker ekonomer för framtida uppdrag!

Företag Devotum
Ort
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

Devotum söker ekonomer för framtida uppdrag!

Just nu söker vi på Devotum erfarna konsulter som vill jobba inom ekonomisektornVi kommer matcha din profil med spännande uppdrag inom såväl privat som offentlig sektor som både ger dig meningsfulla och roliga arbetsuppgifter samt värdefulla affärsrelationer och referenser. - Så ta chansen och ansök redan idag!

Devotum tillhandahåller professionell kompetens till företag och organisationer i framförallt fastighets- och byggbranschen. Vi bidrar med såväl personaluthyrning och rekrytering som konsultförmedling. Med vår erfarenhet av branschen är vi en trygg samarbetspartner i vilken form man än samarbetar med oss.

Vi söker drivna ekonomikonsulter för både pågående och framtida uppdrag. Det gäller både korta och långa uppdrag, främst i Stockholms-, Göteborgs- och Malmöområdena men även övriga Sverige. Som konsult hos oss väljer du själv om du vill gå via eget bolag eller bli anställd av oss under uppdragsperioden.

Genom att arbeta som konsult hos någon av våra kunder kommer du ha möjlighet att utmana dig själv samtidigt som du bidrar med din kompetens där den behövs som mest. Vi kommer att matcha dig mot våra många utmanande uppdrag och se till att du hamnar i en roll där du trivs bäst!

Om dig
Vi söker dig som arbetar som konsult eller är intresserad av ett uppdrag inom området ekonomi. Vi tror att du har någon form av universitetsutbildning inom ekonomi alternativt har förvärvat kunskapen på annat håll. Som person är du strukturerad, flexibel, affärsmässig, har ett helhetsperspektiv och ett kundorienterat arbetssätt. Du har ett eget driv och är resultatorienterad men också prestigelös och bra på att samarbeta.

Uppdragen hos våra kunder varierar men kan bland annat innebära roller som:

  • Business controller 

  • Financial controller 

  • Projekt controller

  • Redovisningsekonom 

  • Koncernredovisning 

  • Kund och leverantörsreskontra 

  • Ekonomi specialist 

  • Ekonomichef

  • Hyresadministration 

Ansökan
Låt oss veta redan i din ansökan vilken roll som intresserar dig mest. Då detta är en spontanansökan hör vi av oss när vi har ett uppdrag som passar just din profil.

Varmt välkommen med din spontanansökan redan idag. Vi ser framemot att höra från just dig! 

Dela detta jobb

logo
Devotum söker ekonomer för framtida uppdrag!

Devotum