ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Demand Planner till Skånemejerier

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Demand Planner till Skånemejerier

Är du en kommunikativ analytiker med erfarenhet av demand planning och prognosarbete? Trivs du med en varierad vardag och tycker att det är viktigt att kunna utvecklas i både roll och företag. Hos oss på Skånemejerier får du arbeta tillsammans med engagerade kollegor, starka varumärken och produkter som är bra för både människor och miljö. Vi är ett globalt bolag med en tydlig vision - vi ska bli Sveriges mest hållbara mejeri!

Nu söker vi en Demand Planner – en kommunikativ analytiker.

I rollen som Demand Planner...

...blir du en del av vårt planeringsteam med ett tiotal kollegor. Du ansvarar för prognostisering av försäljning för utvalt produktsegment och säkerställer att våra produkter finns tillgängliga för våra kunder samtidigt som du ser till att minimera svinn. Du samarbetar med många andra avdelningar så som sälj, marknad, kundservice och supply planning och ditt arbete är viktigt för att vi ska kunna nå vår vision om att bli Sveriges mest hållbara mejeri.

Tjänsten är tills vidare och på heltid med placering i Malmö och du kommer rapportera till Head of Planning.  

Några fler arbetsuppgifter som Demand Planner:

  • Prognostisera den veckovisa basförsäljningen för ett specifikt produktsegment.

  • Koordinering, tillsammans med sälj, av våra kampanjprognoser.

  • Säkerställa hög leveranssäkerhet och låg waste på ett kostnadseffektivt sätt.

  • Aktivt delta i produktlanseringar och produktavvecklingar för förutbestämt produktsegment.

  • Delta i återkommande reviews / prognosmöten med våra kunder.

Vi söker dig som...

...har relevant högskoleutbildning med fördel inom logistik eller ekonomi. Vi tror att du har ett par års erfarenhet av prognos- eller planeringsarbete, gärna inom livsmedelsbranschen. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office-paketet. Kunskaper i Integrated Businness Planning (IBP) och Futurmaster eller annat prognosverktyg, samt erfarenhet av M3/Movex anses som meriterande. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och önskar att du har en stark analytisk förmåga, har ett positivt förhållningsätt och tar eget ansvar för att driva ditt arbete framåt. Då tjänsten innehåller många interna kontakter, behöver du vara kommunikativ med förmåga att skapa goda relationer.

Skånemejerier är en del av världens största mejerikoncern Lactalis...

..och är Sveriges näst största mejeriföretag. Vi erbjuder mejeriprodukter gjorda av vår älskade sydsvenska mjölk, proteinrik kvarg, Sveriges mest köpta juice, ostspecialiteter från såväl Sverige som Europa - och mycket mer. Bland våra varumärken finns Skånemejerier, Bara, MåVäl, Hjordnära, Åsens lantmjölk, Allerum, Bravo, Lindahls, Salakis, Galbani och Président.

Cirka 700 medarbetare bidrar varje dag till vårt arbete med att förse Sverige med näringsrika produkter som är bra för båda människan och miljön. Tillsammans arbetar vi efter ledorden Engagemang och Ambition med Enkelhet. Genom ständiga satsningar inom områdena klimat, djuromsorg, hälsa och relationer blir vi varje dag lite bättre. Vår vision är tydlig - vi ska bli Sveriges mest hållbara mejeri! Sedan 2012 ingår Skånemejerier i den internationella koncernen Lactalis, världens största mejerikoncern.

Läs mer om Skånemejerier på www.skanemejerier.se och om Lactalis på www.lactalis.fr

Skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Skånemejerier med Roi Rekrytering. 

För mer information om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Alsterberg på mail lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Du ansöker med CV och personligt brev genom att trycka på ”Sök tjänst.” 

Sista ansökningsdag är 2021-12-12, dock gör vi ett löpande urval så vänta inte med att ansöka! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol- och drogtester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Demand Planner till Skånemejerier

Roi Rekrytering Sverige AB