ekonomijobb.se

logga

Demand Planner till bolag i norrort

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Demand Planner till bolag i norrort

Vi söker nu för kunds räkning en engagerad och sportintresserad Demand Planner  med erfarenhet av analys och rapportering.

För rätt person erbjuder bolaget dig en roll med många kontaktytor och delaktighet i en miljö där dina insatser syns och gör skillnad.

Arbetsbeskrivning

Som Demand Planner kommer du ansvara för den europeiska marknaden och rapportera direkt till Finance Director Europe. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att stötta den europeiska organisationen att nå sina finansiella och operationella mål relaterat till sälj och lagerhantering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvar för prognosprocesser för de europeiska regionerna
  • Ansvar för rullande prognoser på kort och lång sikt.
  • Löpande uppföljning på produktkodsnivå inom region, marknadstrender och sortimentplanering.
  • Beräkning av nyckeltal (KPI)
  • Analysera och rapportera avvikelser mellan prognos och försäljning.
  • Koordinera med Supply chain för att optimera försäljning och lager
  • Planera och genomföra prognosmöten med sälj och produktteam.
  • Stötta med projekt inom operations

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning och minst 2-3 års erfarenhet inom Demand Planning. Har du tidigare erfarenhet från retailbranschen är det ett plus. Du tycker om att arbeta analytiskt och noggrant. Som person är du även kommunikativ, serviceinriktad och relationsskapande. Du tar gärna egna initiativ och har lätt för att driva arbetet framåt. I rollen krävs det att man är flytande i både svenska och engelska samt att man har mycket goda färdigheter i Excel.

Tjänsten omfattar heltid med start i början av december och ingår i vår uthyrningsverksamhet. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper 9 månader framåt med möjlighet till fast anställning.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Dela detta jobb

logga
Demand Planner till bolag i norrort

Jurek