ekonomijobb.se

logga

Demand planner med intresse för processutveckling

Ansök nu

Demand planner med intresse för processutveckling

Är du en kommunikativ analytiker med intresse för processutveckling? Vill du arbeta tillsammans med engagerade kollegor i ett företag som värderar hållbarhet högst på listan och som har fantastiska produkter? Då kan det här vara tjänsten för dig! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en spännande roll i ett globalt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Just nu söker vi en Demand planner med processägaransvar.

Om tjänsten

I rollen som Demand Planner blir du en del av vår planeringsorganisation som samarbetar med många andra avdelningar så som sälj, marknad, kundservice och planeringsteamet. Du ansvarar för prognostisering av försäljning för utvalt produktsegment och säkerställer att våra produkter finns tillgängliga för våra kunder samtidigt som du ser till att minimera svinn. Ditt arbete är viktigt för att vi ska kunna nå vår vision om att bli Sveriges mest hållbara mejeri. Du är även processägare och arbetar med utvecklingen av våra interna processer samt är en del av S&OP-processen för ditt område.

Tjänsten är tills vidare och på heltid med placering i Malmö och du kommer rapportera till Head of Planning.

Några fler arbetsuppgifter:

  • Prognostisera den veckovisa basförsäljningen för ett specifikt produktsegment

  • Koordinering, tillsammans med sälj, av våra kampanjprognoser

  • Säkerställa hög leveranssäkerhet och låg waste på ett kostnadseffektivt sätt

  • Aktivt delta i produktlanseringar och produktavvecklingar

  • Leda och delta i förbättringprojekt med fokus på processutveckling.

  • Upprätta och upprätthålla goda relationer med interna och externa intressenter

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning med fördel inom logistik eller ekonomi. Du har minst ett par års erfarenhet av prognos- eller planeringsarbete, gärna inom livsmedelsbranschen. Vi ser att du behärskar engelska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office-paketet. Kunskaper i S&OP/IBP (Integrated Businness Planning) och Futurmaster samt erfarenhet av M3/Movex anses som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och önskar att du har en stark analytisk förmåga, ett positivt förhållningsätt och är ansvarsfull. I rollen ingår att driva förbättringsprojekt och därför ser vi gärna att du har erfarenhet av projektledning, processutveckling eller liknande. Du är en en skicklig kommunikatör med förmåga att skapa goda relationer samt bra på att skapa struktur i ditt arbete.

Om Skånemejerier

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. Vi har fyra anläggningar i södra Sverige och på vår största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av våra färskvaror. Här finns hela kedjan under ett och samma tak, från råvarumottagning till leverans ut till kund.

Hållbarhet är kärnan i Skånemejeriers verksamhet och visionen är att bli Sveriges mest hållbara mejeri.

Ansökan och information

I denna rekrytering samarbetar Skånemejerier med Roi Rekrytering. 

För mer information om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Alsterberg på mail lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Du ansöker med CV och personligt brev genom att trycka på ”Sök tjänst.” 

Sista ansökningsdag är 2021-08-08, dock gör vi ett löpande urval så vänta inte med att ansöka! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol- och drogtester.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

logga
Demand planner med intresse för processutveckling

Roi Rekrytering Sverige AB