ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Debt Collection Agent till Sergel Kredittjänster

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Debt Collection Agent till Sergel Kredittjänster

Tillsammans med Sergel Kredittjänster söker vi nu Debt Collection Agents på heltid med start 12 januari. Vi söker dig med erfarenhet av kundtjänst, handläggning och/eller administration som är en problemlösare ut i fingerspetsarna samt har ett tydligt mål och resultatfokus. För att lyckas i rollen ser vi även att du är snabblärd, trivs med telefonen som ditt närmaste verktyg och har en mycket god kommunikativ förmåga. Låter detta intressant? Läs mer nedan och sök redan idag, då vi hanterar ansökningarna löpande.

Om tjänsten

I rollen som Debt Collection Agent har du den viktiga uppgiften att hjälpa människor att bli skuldfria. Det innebär att du kommunicerar med kunder som av olika anledningar inte betalat sina räkningar där du får möjlighet att göra stor skillnad och hitta lösningar för att uppnå betalningar. Du kommer till största del arbeta med telefonen som ditt närmsta verktyg.

Sergel arbetar löpande med utbildning och kompetensutveckling. Våra verksamhetsmål inom Operations är uppdelade i effektivitet, bemötande, lösningsgrad och tillgänglighet som kontinuerligt följs upp på både team- och individnivå. Ditt arbete följs upp i syfte att ständigt utveckla dig i rollen och du kommer själv ha möjlighet att följa din statistik löpande.

Rollen kräver detaljkunskaper inom inkassoprocessen, anställningen inleds därför med en fyra veckors lång utbildning för att göra dig redo med start 12 januari. Detta är en direktrekrytering där du är anställd hos Sergel Kredittjänster.

Arbetsuppgifter

I rollen som Debt Collection Agent ska du:

 • På ett personligt och effektivt sätt hantera inkommande inkassoärenden via telefon och affärssystem
 • Med ett starkt problemlösnings- och servicefokus komma fram till rätt betalningslösning tillsammans med kunden
 • Agera rådgivare inom inkasso och upprätta avbetalningsplaner och anstånd
 • Administrera inkassoärenden i affärssystem

Vi söker dig som

 • Relevant arbetslivserfarenhet inom exempelvis kundtjänst, handläggning eller administration
 • Telefonvana
 • God system- och datorvana
 • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet inom inkassobranschen.

Du ska ha lätt för att samarbeta med ditt team, vara lyhörd för din omgivning och ha en vilja att utvecklas tillsammans med företaget. Vi ser också att du har en positiv inställning till förändring och utveckling samt har förmågan att hantera olika typer av kundsamtal. Med en hög arbetsmoral ser vi att du tar dig an rollen på ett professionellt och ansvarsfullt sätt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: 12 januari

 • Omfattning: Heltid, måndag - fredag

 • Direktrekrytering: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

 • Placering: Stockholm, Adolf Fredriks Kyrkogata

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sergels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

 • Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Sergel Kredittjänster erbjuder flexibla och effektiva tjänster inom tjänsteområdena Kredit, Inkasso, Köp av fordringar samt SMS tjänster. De vänder sig till transaktionsintensiva bolag med höga krav på kvalitet, kostnadseffektivitet, kundservice och flexibilitet. Idag är Sergel Group en av marknadens ledande aktörer med ca 360 anställda med kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Litauen och Lettland.

Dela detta jobb

Debt Collection Agent till Sergel Kredittjänster

Academic Work