ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Dansktalande kundservicemedarbetare till Renault Nordic!

Företag Barona
Ort
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Dansktalande kundservicemedarbetare till Renault Nordic!

Barona söker en dansk- och svensktalande kundservicemedarbetare till Renault Nordics Front Office-team i Malmö. Tillsammans med sju andra medarbetare är du en del av den svenska och danska kundservicen!

Renault Nordic arbetar mot hela den nationella marknaden och vill alltid leverera service i toppklass!

Tjänsten omfattar att hjälpa både kunder, verkstäder och återförsäljare via telefon, mail, sociala medier och chatt. Du kommer att hantera olika frågor om Renaults och Dacias produkter och tjänster och även se till att kunden får hjälp via återförsäljarna. Teamet arbetar tätt tillsammans och därför är det viktigt att du är en lagspelare som drivs av att i en stimulerande arbetsmiljö nå goda resultat.

Vi söker dig som

  • Talar och skriver danska och svenska flytande och uttrycker sig professionellt

  • Förstår engelska väl i tal och skrift

  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i team och arbeta mot såväl gemensamma som individuella mål

  • Är som person väl organiserad och bra på att prioritera

  • Har erfarenhet av arbete i kundservice och sätter kundens behov i första hand

  • Har ett intresse och förståelse för teknik

Vi ser gärna att du

  • Är positiv och ansvarsfull

  • Har god förmåga att prestera under varierande arbetsbelastning

  • Vill erbjuda kunden det lilla extra

  • Har ett intresse för teknologi eller bilar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Tjänsten inleds med en gedigen introduktionsutbildning med uppstart omgående. Tjänsten är på heltid och omfattar 40 h/vecka måndag-fredag under kundserviceavdelningens öppettider 08.00-18.00. Öppettiderna kan komma att förändras vilket innebär att även kvälls- och helgarbete kan förekomma framöver. 
Du är anställd av Barona och ingår i Renault Nordics kundserviceteam. Teamet sitter i Baronas fräscha lokaler i Västra Hamnen i Malmö.

Om Renault

2008 startade Renault Nordic sin verksamhet i Sverige och Danmark med målet att marknadsföra och distribuera personbilar, lätta transportbilar, delar och tillbehör till den nordiska marknaden. Vi är här för att möta de lokala marknadernas behov och anpassa oss till våra kunders önskemål. Flera nya modeller har introducerats på den nordiska marknaden med stor framgång. 2018 var Renault Nordic först ut att öppna en butik med elfordon i Stockholm. Renault Finance Nordic är finanspartner till varumärken i koncernen Renault; Renault och Dacia. Dotterbolaget erbjuder både privata och företagskunder ett komplett utbud av finansiella lösningar.

Om Barona

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Dansktalande kundservicemedarbetare till Renault Nordic!

Barona