ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Dansk kundservicemedarbetare till Trollhättan

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-12-17

Ansök nu

Dansk kundservicemedarbetare till Trollhättan

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


DANSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL TROLLHÄTTAN


ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu flera kunder i Trollhättan som är i behov av att förstärka deras kundservice med dansktalande medarbetare som älskar att arbeta med sälj och kundkontakt. 

Vi söker en kundservicemedarbetare med erfarenhet av försäljning och service som vill arbeta i ett team som drivs av att hjälpa människor till att få en bättre vardag. Du kommer tillhöra danska teamet som jobbar med kundservice till deras danska kunder. Det är därför viktigt att du pratar och skriver mycket bra danska.

I din roll som kundservicemedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att du i första hand hjälper deras kunder som ringer in till kundservice med rådgivning av produkterna samt att fånga upp möjligheter till merförsäljning. Du kommer arbeta med att skapa goda relationer med kunderna genom att argumentera för produkterna utifrån en behovsanalys och du kommer även att arbeta med både dagliga och långsiktiga KPI:er som du sätter upp tillsammans med din Team Manager.

Under en arbetsdag kommer du till exempel att:
• Besvara inkommande samtal.
• Ringa utgående samtal till befintliga kunder, som tex uppföljningssamtal och välkomstsamtal.
• Besvara mail och brev samt sköta övriga administrativa uppgifter.
• Vid behov även hjälpa andra avdelningar inom organisationen.

Vi tror att tjänsten hos våra kunder passar dig som vill arbeta på företag som präglas av ett kvalitativt arbete i ett högt tempo. Du kommer få goda möjligheter till att få testa och utveckla din kommunikationsförmåga genom coachning och uppföljning.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du en tävlingsmänniska som identifierar mål, genomför aktiviteter och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat samt sätter utmanande mål för ditt eget arbete. Du har en god förmåga att förstå konsekvenser av olika lösningsförslag och hittar den mest effektiva lösningen. Du drivs av att skapa relationer och agerar utåtriktat. Vidare ser vi att du agerar lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer. Prioriterar och fokuserar på de för stunden viktigaste arbetsuppgifterna även vid hög arbetsbelastning och kan behålla ett realistiskt perspektiv på frågor. Du tycker om att prata i telefon.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är på heltid med möjlighet till anställning hos kund.

ÖVRIG INFORMATION
Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.
Ansökningar via mail hanteras inte p.ga GDPR.

Det viktigaste är inte vad du har för tidigare arbetslivserfarenheter - vi värdesätter din härliga personlighet och ditt driv. Varmt välkommen med din ansökan!

Nyckelord

danska

Branschkategori

Försäljning / Marknadsföring

Bransch

Kundtjänst

Dela detta jobb

Dansk kundservicemedarbetare till Trollhättan

Eterni Sweden AB