ekonomijobb.se

DALAB Sverige AB bildades 2003, bolaget har genom åren utvecklats och består idag av tre avdelningar Ventilation, Vs och El. Genom åren har vi byggt upp en gedigen kunskapsbas och är ett ledande installationsbolag inom byggsektorn i Mellansverige. Idag omsätter DALAB ca 200 MSEK och har ca 90 anställda. Vi är ett bolag med stort hjärta, enorma erfarenheter och många kompetenser.  Tillsammans med andra framstående bolag i Sverige ingår DALAB sedan 2016 i Instalco-gruppen. Gruppen består av installationsföretag inom El, VS, Ventilation och Industrirör, där DALAB erbjuder totaltekniska lösningar inom Ventilation, Vs och El.

Ekonomichef

Vi söker dig som är intresserad av en mycket bred ekonomichefsroll i en bransch under ständig utveckling. Rollen innebär övergripande och operativt ansvar för ekonomi- och administrativa funktioner och innehåller alla de inslag en traditionell ekonomichefsroll innebär. Till din hjälp har du två duktiga medarbetare.

Då rollen som Ekonomichef är bred förväntas du arbeta både operativt och strategiskt. Det innebär allt ifrån löpande redovisning och månadsbokslut till att i dialog med den övriga organisationen bidra till en god verksamhetsstyrning genom analyser och skapande av nödvändiga beslutsunderlag. Du blir ett viktigt bollplank för avdelningscheferna och stöttar i att utvärdera och följa projektens lönsamhet i det vardagliga arbetet. På detta sätt säkerställer du vidareutveckling och förfining av våra ekonomiska styr- och kontrollsystem. Det är också du som driver bokslutsarbetet ända fram till färdig årsredovisning. Du rapporterar till VD, ingår i företagets ledningsgrupp och förser moderbolaget med de rapporter som krävs för ett börsnoterat företag.

Vi söker en engagerad och handlingskraftig ekonom med gedigna redovisningskunskaper. Du är resultatinriktad och har god förmåga att leda och entusiasmera dina medarbetare. Erfarenhet av projektrelaterad verksamhet är meriterande och du har ett tydligt kommersiellt intresse samt god talang för att kommunicera ekonomi på̊ ett enkelt och pedagogiskt sätt i organisationen.

Vi erbjuder ett självständigt och utmanade arbete, där vi förväntar oss att dina idéer kan medverka till att utveckla verksamheten ytterligare i ett offensivt, mycket solitt och lönsamt företag.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Lundin&Boström. Du söker tjänsten på lundinbostrom.se Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51, sista ansökningsdatum 2020-04-13. 

DALAB söker Ekonomichef

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-25

Ansök nu

Dela detta jobb