ekonomijobb.se

Logo

Dafo söker ekonomiassistent

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2018-07-26

Ansök nu

Dafo söker ekonomiassistent

Om företaget
Dafo Brand AB är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 90 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. I vårt utbud finns allt från den enkla brandsläckaren till lösningar för systematiskt brandskyddsarbete och avancerade, kundanpassade släcksystem för industri och fordon. Företagets huvudkontor finns i trevliga lokaler i Tyresö strax söder om Stockholm. Med 160 medarbetare omsätter vi cirka 380 miljoner kr per år.

Till vårt fina kontor i Tyresö kommer du genom 15 minuters bussfärd från Gullmarsplan.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter en ekonomiassistent då vår nuvarande kollega byter tjänst inom bolaget. Du kommer ha en delad roll där du dels arbetar tillsammans med två av dina kollegor på kundreskontran och dels hjälper och stöttar en av dina kollegor på leverantörsreskontran. Ekonomiavdelningen består totalt av åtta personer och du rapporterar till ekonomichefen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Utföra daglig fakturering till kunder
- Bokföring av kundinbetalningar
- Betalningsbevakning inkl. påminnelse-, krav- och inkassohantering
- Kontering av leverantörsfakturor
- Matchning av leverantörsfakturor mot inleverans samt inköpsorder
- Leverantörsbetalningar
- Stöd i övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning

Vem är du
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Du har med fördel arbetat med fakturamatchning mot inköpsorder på ett produktsäljande bolag och gärna med både kund -och leverantörsreskontra.  Du är van användare av Excel och olika ekonomisystem och har du erfarenhet av Microsoft Dynamics AX ser vi det som ett stort plus. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Som person är du självgående, ansvarstagande och handlingskraftig. Du arbetar lösningsorienterat med en hög servicekänsla samtidigt som du är van vid och kan hantera stora flöden och stundtals stressiga situationer. Vidare ser vi att du är prestigelös och en teamplayer som har en positiv grundinställning och som sprider god energi.

Du erbjuds
Du erbjuds en rolig och utmanande tjänst på ett trevligt bolag med engagerade och härliga kollegor!

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström 076-297 87 95 alt. karolina.wahlstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Välkommen in med din ansökan!

Lön
Enligt ök.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logo
Dafo söker ekonomiassistent

Jurek Bemanning