ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Customer Service Coordinator till Metso Outotec i Gällivare

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2022-12-23

Ansök nu

Customer Service Coordinator till Metso Outotec i Gällivare

Metso Outotec är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och återvinningsindustrier världen över. Genom att öka kundernas energi- och vatteneffektivitet, öka deras produktivitet och minska miljömässiga risker med vår expertis inom produkter och bearbetning, är vi rätt partner för positiv förändring.

Metso Outotec har sitt huvudkontor i Helsingfors, Finland och har över 15 000 anställda i över 50 länder. Företaget är noterat på Helsingforsbörsen (Nasdaq Helsinki). 
Läs mer om oss på mogroup.com, twitter.com/metsooutotec

Arbetsbeskrivning
Som vår nya Kundservicekoordinator har du en varierad roll där du blir navet i vår orderhantering och stöd för våra säljare och våra kunder. Du har flertalet kontaktytor internt och externt och du kommer exempelvis stötta våra kunder via telefon och e-post. I vissa fall kan du även agera användarsupport mot kunder där du guider dem igenom olika processteg i ett kundsupportsystem. I och med att du har en central roll blir du även en spindel i nätet gentemot teamet med säljare där du stöttar upp med bakgrundsmaterial och ibland tar fram kundanpassade lösningar.
I rollen ingår också mera administrativa delar som kontering av leverantörsfakturor, registrering av löner och kontroll på saldon i våra lager. Du kommer ingå i en arbetsgrupp bestående av fyra personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Följa leverans från order till fakturering

- Ta fram bakgrundsmaterial och uppgifter till säljare

- Kontering av leverantörsfakturor

- Registrera avvikelser i lönerapporter

- Beställa förbrukningsmaterial och komponenter till våra tre lager

Placeringsort: Gällivare

Detta är ett vikariat på 1,5 år med goda möjligheter till förlängning.

Vem är du?
Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning inom ekonomi eller administration. Har du en eftergymnasial utbildning med liknande inriktning är detta högst meriterande, men inget krav. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du exempelvis har jobbat som kundtjänstmedarbetare, administratör eller i andra serviceinriktade roller sedan tidigare. Ett krav för tjänsten är att du obehindrat kommunicerar både på svenska och engelska i tal och skrift samt att du har goda kunskaper i hela Officepaketet.
Som person tror vi att du som söker är serviceinriktad, kommunikativ och lösningsorienterad. Detta då mycket av ditt arbete går ut på att ha kontakt med kunder samt att lösa deras problem i olika omfattningar. Vidare ser vi gärna att du är prestigelös och samarbetsvillig, du tycker att det är kul att hjälpa människor i din omgivning. I denna roll är det också viktigt att du är stresstålig och har en förmåga att kunna hålla många bollar i luften samtidigt utan att det påverkar kvalitén i ditt arbete.
Du har en positiv inställning och är både tydlig och smidig i din kommunikation. Slutligen tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar, planerar och prioriterar dem självständigt och på ett effektivt sätt.

Då vi är en liten organisation lokalt kommer vi att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett utvecklande arbete med intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Vi har en trevlig arbetsmiljö, en trivsam och fartfylld arbetsplats med internationell prägel och goda personliga utvecklingsmöjligheter. Som vår nya Customer Service Coordinator kommer du att bli en viktig medarbetare i Gällivare.

Kontaktperson
Den här rekryteringen gör Metso Outotec i samarbete med Jefferson Wells, ManpowerGroups rekryteringsenhet för tjänstemän. 

med några rader om varför du är rätt person.

Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tom Jakobsen på
070-270 27 67 eller e-mail: tom.jakobsen@jeffersonwells.se

Dela detta jobb

logo
Customer Service Coordinator till Metso Outotec i Gällivare

Jefferson Wells