ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Credit controller till EuroFinans

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Credit controller till EuroFinans

Euro Finans söker Credit Controller

Tillsammans med dina kollegor hanterar ni dagligen ett stort antal av inkommande ärenden som kan variera mycket i omfattning och svårighetsgrad. Varje bedömning är unik och du arbetar självständigt men är aldrig ensam. Till din hjälp har du regelverk och även dina kollegor som bollplank samt vid komplicerade ärenden även Kreditchefen.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Credit Controller på Euro Finans kommer du huvudsakligen att hantera och ansvara för löpande kreditbedömningar vid fakturaförvärv och flödet kopplat till kreditgivningen.

Exempelvis kommer tjänsten att innefatta arbetsuppgifter såsom:

  • Riskkalkylering

  • Kreditbedömning av fordringar

  • Uppföljning av beviljade krediter

  • Kontakt med kunder både per telefon och mail.


Vem är du?

Vi söker dig med en högskoleutbildning inom ekonomi/finans samt har några års arbetslivserfarenhet. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är det meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt med en hög arbetsmoral. Du har en prestigelös inställning till dina arbetsuppgifter och trivs i en roll där du både självständigt och tillsammans med kollegorna arbetar för att till kund leverera en väl utförd tjänst på ett snabbt och professionellt sätt

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Som person är du relationsskapande med en prestigelös inställning och med förmågan att förmedla såväl positiva som negativa besked till kunder på ett bra sätt. Vidare drivs du av att leverera mot deadline och är bra på att prioritera ditt arbete under dagen eftersom förutsättningarna snabbt kan förändras genom att exempelvis mer akuta ärenden dyker upp. Du trivs i en miljö där man hjälper varandra. Tjänsten passar dig som vill göra verklig skillnad genom att arbeta med service i toppklass och som alltid har inställningen att leverera det lilla extra. Snabbt, Flexibelt och Tryggt.

Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och ansvarsfull roll på ett familjeägt företag. Euro Finans är beläget mitt i centrala Lund, vid Mårtenstorget och kontoret är fantastiskt trevligt. Företaget präglas av en god arbetsmiljö där det satsas mycket på personalens välbefinnande. Organisationen är platt med korta beslutsvägar. Möjlighet till löpande vidareutbildning både genom internutbildning som kurser externt är en självklarhet.

Om Euro Finans

Euro Finans tillhandahåller finansiering till företag och är idag störst i Sverige på fakturaköp och anlitas av tusentals företag, både stora och små. I deras utbud finns även företagslån, juridisk konsultation, inkassoservice och ekonomiprogram. Bolaget är placerat i fina kontorslokaler i Lund.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Euro Finans med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad av tjänsten ansöker du via länken. Bifoga CV samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten samt vad du kan bidra med. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson på tel 073-980 69 27 eller karin.thorstensson@jurek.se.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Dela detta jobb

logga
Credit controller till EuroFinans

Jurek