ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Country Controller till BMW Financial Services

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-29

Ansök nu

Country Controller till BMW Financial Services

Vi söker nu en Country Controller till en av världens mest ledande tillverkare av bilar och motorcyklar – BMW Group. Alla som arbetar inom BMW Group är stolta över att kunna leverera bilar, finansiella tjänster och kundupplevelser med högsta kvalitet. Kunder över hela världen är stolta över att köra en BMW. Vill du också vara stolt? Dela din passion för controlling!

Om rollen och dina ansvarsområden
• Planering, budgetering och prognosarbete
• Analys, uppföljning och rapportering av resultat och nyckeltal
• Projicering av Business Case
• Implementering av processer och rutiner för Controlling-verksamheten.

Som Country Controller tillhör du ett team om sex personer och ansvarar för budgetering, uppföljning och analys av en av de nordiska marknaderna för Financial Services. Rollen rapporterar till Head of Controlling och är placerad på kontoret i Sollentuna.

Om dig vi söker
• Akademisk utbildning inom Ekonomi
• Ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, alternativt en stark redovisningsbakgrund med erfarenhet av IFRS
• Du har mycket goda kunskaper i engelska, detta är en kommunikativ roll med många stakeholders
• Avancerad kunskap inom Excel och van vid arbete i makromiljö
• Har du tidigare erfarenhet av finansbranschen är det en fördel

Rollen innebär mycket analys, varför vi ser att du är analytiskt lagd och har förståelse för redovisning. Vidare tror vi att du drivs av proaktivitet och förbättringsarbete. Du är kommunikativ och har lätt för att presentera komplex information på engelska på ett lättförståeligt sätt. Du är van vid att anpassa budskap och innehåll efter dess mottagare. Som person är du även driven, flexibel och trivs med att jobba i grupp såväl som självständigt.

Om att jobba på BMW Financial Services
BMW Financial Services är en del av BMW Group som gör det enkelt för våra kunder att finansiera sin BMW. Vi delar deras passion för körglädje och fokuserar på att ge en trygghet och säkerhet genom hela resan. Det krävs ett drivande team med en kan-göra-attityd för att leverera bra service. Ett team som alltid är beredda att gå det extra leendet för att hitta lösningar som tillfredsställer våra kunders och företags behov. Ett team som vill lära sig mer för att utveckla sina förmågor. Så, om du tycker om en kultur av öppet utbyte och ömsesidigt förtroende samt vill ta på dig en fartfylld roll inom ett mycket motiverat team, då har vi rollen för dig.

Intresserad?
Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Som BMW-anställd får alla möjlighet att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor. Resor ingår i tjänsten, cirka var tredje vecka reser du till Danmark. Tjänsten är en rekrytering, på heltid och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW. Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Victoria Tjernström, victoria.tjernstrom@jurek.se

Dela detta jobb

Logo
Country Controller till BMW Financial Services

Jurek