ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Coop söker en affärsinriktad senior Business Controller

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Coop söker en affärsinriktad senior Business Controller

Är du en Business Controller som vill arbeta i ett svenskt bolag med bra värderingar och goda karriärvägar? Vill du dessutom tillhöra ett bolag som är innovativa inom hållbarhet i en bransch där det händer mycket och där du dessutom kan göra skillnad?

I rollen som Business Controller på Coop är du delaktig i strategiska projekt samtidigt som du ansvarar för uppföljning, analys och rapportering av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ansvarsfull och engagerad person som vill arbeta i ett företag med högt engagemang och driv och som med sin positiva inställning vill vara en del i en förändringsresa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär

  • Stötta Affärsområdeschefer och Distriktschefer i ekonomisk analys, avstämningar och beslut
  • Ansvara för budget- och prognosprocesser
  • Månadsrapportering och analys
  • Uppföljning av försäljning, marginal och övriga driftsnyckeltal
  • Rapportering och presentationer på olika nivåer
  • Del i ledningsgrupp för affärsområdet
  • Bidra med investeringskalkyler i diverse investeringsprojekt
  • Driva förbättringsarbeten och effektivisera rapportering

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från en liknande Business Controller-roll och med en akademisk examen. Du är en ansvarstagande och analytisk person som drivs av affärsmannaskapet och av att hantera stora datamängder och komplexa frågor. Du uppskattar att skapa relationer och samarbeta över gränserna och du har även en naturlig fallenhet för att se helheten med en öppenhet för förändringar.
Det är av stor vikt att du är både proaktiv och strukturerad och att hitta effektiva lösningar är en del av din vardag. Du har mycket goda Excelkunskaper och har du även erfarenhet från SAP är det meriterande. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Du erbjuds

Coop Butiker & Stormarknader, CBS, genomgår en spännande förändringsresa vilket skapar en utmanande och omväxlande roll i ett etablerat bolag med engagerade medarbetare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på vårt kontor i centrala Stockholm. I denna rekrytering samarbetar Coop med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, driver ca 325 Coop-butiker i Stockholmsområdet, Mälardalen och Sydvästra Sverige. Vi har en omsättning på ca 20 miljarder kr och har ca 7 000 anställda, varav merparten är butiksanställda. Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete.

Dela detta jobb

logga
Coop söker en affärsinriktad senior Business Controller

Jurek