ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Controllers till vår konsultverksamhet i Malmöregionen

Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Controllers till vår konsultverksamhet i Malmöregionen

Kort om tjänsten

Är du controller och intresserad av att till hösten bredda din erfarenhet genom att arbeta som konsult? Dreamwork Finance söker dig med minst ett par års erfarenhet som business eller financial controller till våra kommande uppdrag. Du har möjlighet att bli anställd av oss eller anlitad via eget bolag. Ansök nedan så hör vi av oss efter semesterperioden. Vi älskar ekonomer!

Om verksamheten

Våra kunder verkar inom alla branscher och är allt från små bolag till stora börsnoterade koncerner. Att arbeta som konsult är därför en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi. Som stöd har du en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke samt en engagerad konsultchef som är väl insatt i branschen och rollen. Uppdragen, som är av varierande längd, kan också leda till anställning hos kund.

Mer om tjänsten

Kundernas behov varierar men några av de vanligt förekommande arbetsuppgifterna är:

– bokslut
– budget
– prognos
– resultatuppföljning
– analys
– rapportering
– affärsstöd
– ad hoc-arbete

Din profil

Vi söker dig som är civilekonom i grunden och har arbetat som business eller financial controller under ett par år, gärna i olika roller eller bolag. Beroende på inriktning (business/verksamhet eller financial/redovisning) och kunduppdrag varierar vilken kompetens som efterfrågas.

För att trivas som konsult inom controlling är det viktigt att du trivs med att lära känna nya människor och arbetsplatser. Du är analytiskt lagd, driven, nyfiken, noggrann, kommunikativ och har ett prestigelöst förhållningssätt. Meriterande är om du har erfarenhet av ett flertal ekonomisystem och du förväntas behärska Excel väl samt tala svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan med CV så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

 

Dela detta jobb

Controllers till vår konsultverksamhet i Malmöregionen

Dreamwork Scandinavia AB