ekonomijobb.se

Controllers med systemintresse sökes till Meritminds konsultverksamhet, Göteborg

Företag MERITMIND AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Controllers med systemintresse sökes till Meritminds konsultverksamhet, Göteborg

Nu söker vi dig som arbetar som controller och som har ett tydligt intresse för system och applikationer till vår interimsverksamhet. I rollen som underkonsult eller tillsvidareanställd konsult hos oss kommer du att få möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag. Som controller i denna roll behöver du ha med dig erfarenheter och kunskaper från controlling och system/IT.

Våra kunder är främst medelstora till stora företag, många av dem är internationella och börsnoterade. Du får tillgång till ett stort nätverk av kompetenta medarbetare som träffas regelbundet för utbildningar och sociala aktiviteter. Vi hoppas att du vill bli en av oss och vara med och bidra till våra kunders utveckling!

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har en akademisk examen inom ekonomi samt har arbetat ca 5 år efter examen. Du har god redovisningsförståelse och har arbetat hands-on med controlling. Du har ett mycket stort system/IT-intresse och har god erfarenhet av databaser (SQL). Du är en avancerad användare av Excel och du behärskar svenska och engelska mycket väl i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
För att passa in i och trivas i rollen bör du vara resultatinriktad, flexibel och nyfiken, både på nya människor och på nya kunskaper. Du är serviceinriktad och din inställning till att leverera med kvalitet och i tid är inbyggd. Det är viktigt att du är prestigelös då dagarna består av såväl små som stora frågor som behöver hanteras.

Placeringsort: Göteborg

Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information om hur det är att arbeta som konsult hos Meritmind är du välkommen att höra av dig till konsultchef, Eva Leinemar på Eva.Leinemar@meritmind.se eller 070-824 12 20. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Controllers med systemintresse sökes till Meritminds konsultverksamhet, Göteborg

MERITMIND AB