ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Controller till växande CTC

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Controller till växande CTC

Vill du vara med i processen att bygga upp ett växande företag inom Life Science? Trivs du i en roll där du ges möjlighet att själv utforma dina arbetsuppgifter och där du får arbeta nära både projektledare och företagsledning? Då kan denna roll vara helt rätt för dig!

På CTC jobbar drygt 100 medarbetare där alla lever efter värdeorden, (GREPet som vi kallar det), Gemenskap, Respekt, Engagemang och Professionalitet. Det säger mycket om vad du som anställd får från både kollegor och arbetsgivare. Mao – vi har en stark gemenskap och ett öppet klimat och tillsammans hjälps vi åt och delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Utöver det uppmuntrar vi balans i livet genom att bl.a. erbjuda flextid, hemarbete, friskvårdsbidrag och generösa semestervillkor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som controller är en ny tjänst och du kommer därför få stora möjligheter att själv påverka hur arbetsuppgifterna ska utföras. Du kommer arbeta med att följa upp och förbättra lönsamhet och därmed bidra till att stärka hjärtat i vår verksamhet – våra kliniska projekt. Du agerar länken mellan projektorganisationen och Finance då du arbetar nära både projektledare och företagsledning.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl a:

  • Löpande uppföljning och analys av aktiva projekt

  • Bidra till att utveckla processer för projekt i organisationen

  • Ha en nyckelfunktion för intäktsprognoser vid prognos och budgetarbete

  • Delta i utveckling av våra offerter utifrån resultat i uppföljningarna

  • Ansvara för cashflow & fakturering till kund

Tjänsten är placerad i CTCs fina lokaler i Uppsala Science Park. Du ingår i en grupp om fyra personer och du rapporterar direkt till bolagets CFO.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet från en liknande roll, alternativt jobbar du med redovisning eller inom revision idag och vill ta ditt nästa steg. Du har grundläggande redovisningskunskaper och är van att hantera och analysera datamängder. Dina Excel-kunskaper är goda och du behärskar både det svenska och engelska språket i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från projektuppföljning eller tillverkning.

Du trivs i en dynamisk miljö där förändring är en del av verksamheten. På ett personligt plan är du en analytisk, engagerad och prestigelös person som både kan driva ditt eget arbete, men som samtidigt är duktig på att samarbeta. Du är en social och kommunikativ person med ett pedagogiskt förhållningssätt som trivs med att arbeta mot många olika kontaktytor.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 9 november 2022.
I denna rekrytering samarbetar CTC, Clinical Trail Consultants, med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren – CTC Clinical Trial Consultants AB

CTC Clinical Trial Consultants AB är en snabbt växande Clinical Research Organisation (CRO) med kontor i Uppsala, Lund och Stockholm.

Som CRO utför vi kliniska studier på uppdrag av industrin och akademin och erbjuder ett komplett full-servicepaket som inkluderar de tjänster, moment och leveranser som krävs för att genomföra en klinisk prövning – allt för att nya läkemedel så snabbt som möjligt når ut till patienter. Vi genomför idag studier från tidig fas (0) upptill fas IV. Studierna genomförs främst på våra egna forskningskliniker men vi samarbetar också med externa kliniker.

Hos oss jobbar drygt 100 medarbetare varav ett 40-tal arbetar kliniskt. Huvudkontoret ligger i Uppsala där tre av våra forskningskliniker (Akademiska, MTC och Oscar II) är belägna. Ytterligare en klinik finns på gamla Karolinska Sjukhuset i Stockholm.

Läs mer på https://www.ctc-ab.se/

Dela detta jobb

Controller till växande CTC

Mpya Finance AB