ekonomijobb.se

Logo

Controller till Upplands Väsby kommun

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

Controller till Upplands Väsby kommun

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare.

Kommunledningskontorets controllerenhets uppdrag är uppsikt och stöd till nämnderna kring ekonomistyrning. Som controller säkerställer du att planering och uppföljning av nämndernas ekonomi fungerar i enlighet med ledningssystemet. Nu söker vi en kollega till vårt team som består av 10 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som controller på kommunledningskontorets controllerenhet är du stöd till både verksamheter och kommunledning, Du genomför analyser samt löpande rapportering. Du förväntas även bidra i övergripande utveckling av ekonomi- och verksamhetsstyrning.

Din erfarenhet och utbildning

Vi söker dig med en relevant högskoleutbildning för tjänsten. Du har flerårig arbetslivserfarenhet som controller eller motsvarande och är intresserad av användandet av IT-verktyg, såväl inom ekonomi- som verksamhetskopplade system. Du har även lätt för att utrycka dig både muntligt och skriftligt i svenska.

Vi ser gärna att du arbetar eller har arbetat i en politiskt styrd organisation. Kommunal erfarenhet är meriterande.

Dina personliga egenskaper

Som person är du trygg i dig själv, positiv och utvecklingsorienterad. Du har helhetssyn och skapar förtroende och engagemang i samarbetet med andra. För att lyckas i rollen är du även analytisk och reflekterande samtidigt som du är utåtriktad. Du är pedagogisk och är van vid att kommunicera i tal och skrift med chefer, medarbetare och personer som inte är ekonomer själva. Du kan analysera, utreda och sammanställa.

Du erbjuds

Som controller på Upplands Väsby kommun erbjuds du en utmanande och spännande tjänst i en organisation med driv, engagemang och trevliga kollegor. Du kommer att ha en viktig roll i en miljö som uppmuntrar till innovation och relativitet. Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Maria von Sterneck via e-mail maria.vonsterneck@jurek.se eller telefon 0737-07 71 70.

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-28 eller så snart som möjligt då vi kallar till intervju löpande. Tyvärr har vi ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-mail.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Controller till Upplands Väsby kommun

Jurek Bemanning