ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Controller till stor offentlig organisation

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Controller till stor offentlig organisation

Vi söker en controller till en trevlig offentlig kund i Stockholm. Har du tidigare arbetat som controller och är du redo för en ny utmaning? Välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I rollen som controller arbetar du både strategiskt och operativt med ekonomifrågor inom verksamheten. Du kommer också att vara med och bidra till att utveckla och förbättra controllerfunktionen. Det dagliga arbetet består av att stötta och samordna planering, högkvalitativa analyser, rapportering och uppföljning som ska bidra till fortsatt utveckling av effektivitet och lönsamhet för hela verksamheten. Det innebär att stötta chefer, delta i bokslutsprocesser och arbeta nära ekonomichefen, den samordnande business controllern och övriga medarbetare på sektionen. Vidare är du som controller med och ger stöd och skapar förutsättningar för chefer att genom planering, analys, rapporter och uppföljning skapa möjlighet att kunna ta det ekonomiska ansvaret.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen med ekonomiinriktning samt erfarenhet av arbete inom ekonomiområdet. Du ska tidigare ha arbetat som Business Controller eller Controller och ha bra förståelse för rollen. Det är meriterande om du varit med om eller lett förändringsarbete samt tidigare arbetat inom en sektor där drivkraften är att maximera nyttan för verksamhetens tillgängliga medel.

Förutom hög kompetens och trygghet i ekonomiska processer och redovisning behöver du ha en god kommunikationsförmåga, vara pedagogisk och bra på att samarbeta. Vidare ska du kunna presentera inför och förklara för andra efter mottagarens förmåga och nivå. Du ska även kunna sälja in din expertis och på så vis göra dig förtjänt av organisationens förtroende.

Du erbjuds

Konsultuppdraget är på deltid på 50-70%. Det startar 2022-09-01 och kommer att pågå i tre månader. Det finns möjlighet för förlängning. Placering: Centrala Stockholm. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att mejla jurek-public@jurek.se, observera att det är semestertider så svar kan dröja längre tid än vanligt.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Controller till stor offentlig organisation

Jurek