ekonomijobb.se

Controller till start-up inom FinTech i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-27

Ansök nu

Controller till start-up inom FinTech i Malmö

Sugen på något nytt? Kanske både ny tjänst och nytt bolag, där du själv formar din roll? En möjlighet där du inte bara utformar din roll utan även sätter upp ramar för en fungerande ekonomiavdelning i framtiden. En chans att få vara med och påverka från start och sätta dina egna avtryck i bolaget.

Plexian befinner sig nu i en stark tillväxt med en unik tjänst på en attraktiv marknad med stor potential och du erbjuds att vara med på resan.

I tätt samarbete med CFO Peter sätter ni ramar för kontroll av det finansiella flödet på bolaget och du blir kontaktperson för byrån som sköter bolagets redovisning. Här finns ingen arbetsbeskrivning, ingen dag är den andra lik, och det är precis så du vill ha det!

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Budget- och prognosarbete, samt bistå organisationen med försäljningsanalyser

  • Rapportering 

  • Ansvara för månads- och periodbokslut

  • Kostnadsuppföljning

  • Likviditetsrapporter

  • Fakturering initialt tills det automatiseras

  • Flexibla arbetsuppgifter med en del ad hoc

Tjänsten är belägen på kontoret i centrala Malmö där du blir en del av ett team bestående av 12 personer i dagsläget. Du rapporterar till CFO.

Vem är du?

För att rivas i rollen ser vi mycket till personligheten i denna rekrytering. Du trivs i en entreprenöriell miljö och är redo att kavla upp ärmarna där det behövs. Du är positiv, nyfiken och serviceinriktad.

Vi ser att du är civilekonom och har jobbat i några år med liknande arbetsuppgifter. Kanske kommer du från revision och har jobbat några år som controller efter det.

Du är analytisk och har samtidigt en förståelse för redovisning. Du skapar dig snabbt förtroende runt om i organisationen där du har många kontaktytor och ditt intresse för affären är stort.

Har vi fångat ditt intresse?

Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Plexian med Mpya Finance. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson 0706–555730, johanna.andersson@mpya.se eller Per Cato 0703-009729, per.cato@mpya.se

Dela detta jobb

Controller till start-up inom FinTech i Malmö

Mpya Finance AB