ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Controller till Parkster i Lund

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Controller till Parkster i Lund

Vill du vara en del av ett expansivt och familjärt bolag som lever för att göra parkeringsvardagen enklare och roligare? Brinner du samtidigt för siffror och tycker att Excel är det bästa som finns? I så fall tror vi att tjänsten som controller hos oss på Parkster är något för dig!

Parkster är ett framgångsrikt och växande bolag som utvecklar en tjänst för att betala parkeringsavgifter med mobilen. Vi är på Financial Times lista över Europas 250 snabbast växande bolag och vi är utnämnda till Di Gasell 3 år i rad Vår vision är att göra det lätt att parkera, för alla och överallt. Vi har funnits på den svenska marknaden i 10 år, expanderar för närvarande starkt i Tyskland och blickar framåt mot övriga Europa. I takt med att vi växer behöver vi nu komplettera vårt ekonomiteam med en controller, som kan göra oss ännu vassare på analys och uppföljning.

Om tjänsten

I denna helt nya roll som controller kommer du främst att jobba tillsammans med vår CFO och ytterligare en kollega på ekonomiavdelningen i Sverige. Du kommer även att ha ett nära samarbete med kollegorna på den tyska ekonomiavdelningen.

Din tjänst kommer bland annat att inkludera:

  • Analys och uppföljning av resultat, likviditet och nyckeltal

  • Vara delaktig i budgetuppföljning och budgetarbete

  • Ta fram rapporter/beslutsunderlag

  • Tillsammans med en kollega på avdelningen ansvara för bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)

  • Vara ansvarig för upprättande av konsolidering.

  • Effektivisera och optimera verktyg och metoder för analys och uppföljning.

  • Vara behjälplig med den dagliga driften på avdelningen, såsom löpande bokföring, hantering av leverantörsfakturor och betalningar.

Tjänsten är en heltidstjänst på vårt huvudkontor i centrala Lund.

Vem är du?

Du är en person som är strukturerad, lösningsorienterad och analytisk. Du är självgående och tar personligt ansvar för att driva ditt arbete framåt. Troligtvis älskar du att i detalj planera familjens resebudget i Excel och du drar mer en gärna ett klassiskt ekonom-skämt för kollegorna på lunchen.

Parksters kultur präglas av att alla drar sitt strå till stacken och hjälper till där det behövs, stort som smått. Det är därför viktigt att du är prestigelös och tycker om att samarbeta med andra.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en högskole- eller universitetsexamen inom ekonomi. Du har troligtvis jobbat som controller tidigare eller så har du varit ekonom på något annat sätt och brinner för att utvecklas vidare som controller. Eftersom vårt koncernspråk är engelska behärskar du svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Om Parkster

På Parkster erbjuder vi dig att vara en del av ett team som verkligen brinner för vår tjänst – vi har stora ambitioner och jobbar för att lyckas tillsammans. Vår kultur präglas av en familjär känsla, där vi värdesätter work-life balance och att ha kul tillsammans. Vi strävar helt enkelt efter att vara den bästa arbetsplatsen. Hos oss får du möjlighet till aktiviteter som både inspirerar och utvecklar. Vi samlas gärna runt foosball-bordet, firar våra framgångar med kardemummabullar och åker självklart på regelbundna kick-offer tillsammans.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://www.parkster.com/se/company/about/

Ansökan

De personliga kvalifikationerna är viktiga för oss. Därför ser vi gärna att din ansökan innehåller både CV och personligt brev. Ansök genom att ladda upp ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta CFO Malin Olsson på malin.olsson@parkster.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Controller till Parkster i Lund

Roi Rekrytering Sverige AB