ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Controller till Nordvalls Etikett i Sjöbo

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Controller till Nordvalls Etikett i Sjöbo

Trivs du i en ansvarsfull roll på en ekonomiavdelning där alla hjälps åt?  Vill du jobba på ett bolag som befinner sig på en spännande tillväxtresa? Du är efterlängtad! Nordvalls Etikett AB söker en controller som brinner för siffror och tycker om att jobba i en bred roll, både högt och lågt.

Du får välja placering, tjänsten är belägen på någon av kontoren i Sjöbo eller Bjuv, och du rapporterar till Jenny som är ekonomichef. Jenny är en stöttande och hjälpsam ledare som finns där för sin personal och tycker det är viktigt att man har roligt på jobbet. Ekonomiavdelningen består av dig, två redovisningsekonomer, ekonomichefen samt en controller.

Tjänsten är till en början ett vikariat för nuvarande controller som innebär en bredare roll inom både redovisning och controlling. Du kommer arbeta med vissa delar i månadsbokslutet, prognoser, koncernrapportering till ägare i Tyskland och diverse säljcontrolling genom att gå bredvid nuvarande controller och lära dig dessa arbetsuppgifter.

Därefter kommer din roll bli en mer renodlad Business Controllerroll inriktad mot produktionscontrolling och analys.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Investeringskalkyler
  • Efterkalkyler
  • Lageroptimering
  • Digitaliseringsprojekt i våra fabriker
  • Budget och Prognoser
  • Ansvarig för anläggningar, lager och provisioner i månadsbokslut
  • Månadskommentarer och analys av resultatet
  • Rapportering av resultat per fabrik

Vem söker vi?
För att trivas i rollen är du en okomplicerad person som har ett flexibelt arbetssätt. Du är gärna en del av ett team, men tycker precis lika mycket om att jobba självständigt.

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har minst ett par års arbetslivserfarenhet som Controller. Du har god IT-vana och har arbetat i flera ekonomisystem samt har goda kunskaper i Excel. I ett litet team som på Nordvalls är det extra viktigt att det blir en person med rätt inställning. Du är en engagerad och prestigelös person som tar stort ansvar för vad du presterar. Du är noggrann, strukturerad och tycker om att jobba brett. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Hur gör jag nu?
Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Nordvalls Etikett AB med Mpya Finance. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson 0706–555730, johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 0703–755075, kristina.bennet@mpya.se

Vi ser fram emot ditt intresse!

Dela detta jobb

Controller till Nordvalls Etikett i Sjöbo

Mpya Finance AB