ekonomijobb.se

Logo

Controller till myndighet i Vasastan

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-09

Ansök nu

Controller till myndighet i Vasastan

Nu söker vi dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet som controller samt har gedigen erfarenhet av ekonomisk analys, verksamhetsstyrning- och uppföljning. Är du nyfiken, och söker nytt uppdrag? Välkommen in med en ansökan!

Arbetsbeskrivning

Uppdraget kommer ske på en myndighet centralt i Stockholm/Vasastan som ansvarar förregister och it-funktioner inom hälsa, vård och omsorg. I uppdraget ingår följande uppgifter; att stödja verksamheten med planering, budgetuppföljning och uppföljning, analysera resultat och bokslut samt delta i budgetuppföljning. Vidare kommer du arbeta med att ta fram rapporter och löpande sköta rapporteringen.

Du kommer också delta i myndighetens processer för verksamhetsplanering och uppföljning, samt intern styrning och kontroll, inklusive hantering av myndighetensövergripande risker.

Vem är du?

  • Relevant akademisk utbildning tex. inom ekonomi och verksamhetsstyrning
  • Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som controller
  • Minst tre (3) års erfarenhet av arbete med ekonomisk analys samt verksamhetsstyrning- och uppföljning
  • Vana att arbeta självständigt och i samarbete med andra

Meriterande är om du;

  • Arbetat som controller inom statlig myndighet
  • Har kunskaper om statlig redovisning och finansiering
  • Erfarenhet av arbete i ekonomisystemet Unit4/Agresso eller likvärdigt

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start så snart som möjligt och löper i ca 12 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Controller, statlig myndighet, Agresso

Dela detta jobb

Logo
Controller till myndighet i Vasastan

Jurek Bemanning