ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Controller till Mölndals Stad

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Controller till Mölndals Stad

Controller till Mölndals Stad

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta som Controller och trivs i en varierande miljö med kompetenta medarbetare? Vill du också komma till en arbetsplats med bra teamkänsla där din struktur och analytiska förmåga kommer väl till hands? Läs då mer om tjänsten som Controller till Mölndals Stad och ansök redan idag!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Vi söker nu en Controller till Mölndals Stad fördelat på två olika och spännande förvaltningar; Kultur och -fritidsförvaltningen samt Tekniska förvaltningen. Hos oss kommer du ansvara för ekonomin i relation till ett stort byggprojekt samt också få möjlighet att arbeta med ekonomin kopplat till andra investeringar och exploateringar (för samhällsbyggnadsutvecklingen i staden.)

Som Controller har du ansvar för budget- och prognosarbete samt bokslutsarbete med analys och kvalitetsgranskning. Du kommer att arbeta nära övriga medarbetare inom kultur- och fritidsförvaltningen respektive tekniska förvaltningen, då framför allt nära andra ekonomer på förvaltningarna, projektchef och projektledare samt enhetschef.

Arbetsuppgifterna innefattar exempelvis:

• Bokslut och rapportering
• Stöd till chefer och medarbetare
• Utbildningsinsatser och framtagande av rutiner kopplat till stadens ekonomiprocesser
• Budget/prognos och uppföljning enligt stadens investeringsbudgetprocess
• Förbereda och ta fram material inför politiska beslut
• Ansvara för att kalkyler presenteras i rätt tid och på ett korrekt sätt

PERSONPROFIL

För att trivas och passa in hos Mölndals stad ser vi att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med kollegor och andra i din närhet - arbetet blir mycket enklare då. Vi ser gärna att du har lätt för att sätta dig in i nya saker och situationer, samt att du inte är rädd för att kavla upp ärmarna och självständigt ta tag i saker. Erfarenhet från arbete inom en politiskt styrd organisation och/eller arbete som projektcontroller kopplat till investering respektive exploatering är meriterande.

Krav för att vara en lämplig kandidat:

• Erfarenhet av en roll som Projekt/Investeringscontroller
• God numerisk förmåga
• God systemkunskap/-intresse och erfarenhet av ekonomisystemet Unit4
• Goda kunskaper i Excel
• Tidigare erfarenhet av att arbeta med investeringar

Vidare är det ett krav att du har eftergymnasial utbildning som redovisningsekonom eller motsvarande. Du trivs när du får möjlighet att vara självgående i ditt arbete.

Som person vill vi att du:

• Är positiv, tydlig och ödmjuk och tycker om dialogen både internt och externt.
• Är nyfiken och försöker hitta det mest effektiva sättet att arbeta.
• Gillar teamarbete men också att arbeta och planera det egna arbetet
• Är ordningsam och strukturerad
• Har förmågan att anpassa språket utifrån mottagaren och vara lyhörd

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Vikariat/heltid, fram till september 2023
Plats: Mölndals stadshus, med god möjlighet för kollektiva transportmedel
Arbetstid: Kontorstider

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Camilla Aurell.

OM MÖLNDALS STAD

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag! Kultur- och fritidsförvaltningen består av ca 130 medarbetare och är organiserad i fem avdelningar: Mölndals stadsmuseum, Biblioteken i Mölndal, Ungdoms- och samhällsarbete, Förening och Idrott samt Administration. Tekniska förvaltningen har ca 220 medarbetare och är organiserad i tre driftavdelningar; Stadsmiljö, Återvinning och avfall samt Vatten och avlopp samt fyra enheter; Projekt, Trafik, Stöd och styrning samt Abonnentservice och kommunikation.

Läs gärna mer på hemsidan: https://www.molndal.se/startsida.html

OM PERFORMIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

 

Dela detta jobb

logo
Controller till Mölndals Stad

PerformIQ