ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Controller till Holistic – Ren Kärlek

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Controller till Holistic – Ren Kärlek

I snart 20 år har Holistic förmedlat kunskap och tagit fram effektiva kosttillskott av kompromisslös kvalité för att hjälpa människor att optimera sin hälsa. Vi på Mpya Finance har fått i uppdrag att hjälpa Holistic med rekryteringen av en ny engagerad och driven controller och söker dig som (på riktigt!) vill vara med och bidra till en mer hållbar människa och värld.

Holistic är på en ständig utvecklingsresa med målet att hela tiden förbättras i alla aspekter för att på så sätt bidra till visionen om en bättre värld. Hur spännande låter inte det? Vill du vara med och bidra till branschens bästa arbetsplats?

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som controller på Holistic erbjuds du en bred och omväxlande roll med fokus på uppföljning, rapportering och redovisning. Du kommer ha ett nära och tight samarbete med deras CFO, Emma Lindmark, som du även kommer att rapportera till.  

  • Delaktig i månads- och årsbokslut
  • Periodiseringar
  • Månatlig uppföljning och avvikelseanalys
  • Rapportering
  • Budget och prognos
  • Utveckla och ta fram nya nyckeltal
  • Superuser i Navision
  • Diverse Ad-hoc analyser och projekt

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som vill vara med att skapa ett ledande tillväxtbolag i en bransch i hög förändring. Du har en högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi och har hunnit skaffa dig några års relevant arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen är du resultatorienterad, analytisk och har ett sinne för affären samt goda redovisningskunskaper. Kanske sitter du på en byrå idag och är redo för nästa steg?

Vidare är du van att arbeta i moderna affärssystem, Navision är meriterande, och vi ser att du behärskar Excel väl. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift.

Din personlighet är din framgångsfaktor! Du är nyfiken och drivs av att lära dig nya saker och utvecklas. Din positiva och lösningsorienterade attityd smittar av sig och du är en sann lagspelare. Som person är du självklart noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Vidare är du självgående och kan driva ditt arbete framåt.

Ort: Norrköping

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 19 juni 2022. I den här rekryteringen samarbetar Holistic med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Michaela Järnvall på 0760-11 87 00, michaela.jarnvall@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Controller till Holistic – Ren Kärlek

Mpya Finance AB