ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Controller till Granitor Properties i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Controller till Granitor Properties i Malmö

Går du under namnet ”excelspecialisten” där du jobbar idag, eller kanske ”systemnörden”? Du ska vara stolt! Och glad att denna möjlighet nu har öppnats för dig. Ta med dig ditt excel- och systemintresse in på Granitor. Du är efterlängtad!

Just nu söker Granitor Properties efter en controller som ska jobba i tätt samarbete med och rapportera till affärscontroller, Jonas Nykvist. Jonas är en prestigelös, social och närvarande chef som finns där för sin personal.

Välkommen till ett entreprenörsdrivet bolag med stort fokus på affären och en genuin och familjär stämning. En platt organisation med en ekonomiavdelning bestående av 10 personer, som alla sitter på det otroligt fina kontoret i Malmö.

Fokus i rollen blir att utveckla bolagets rapportering samt hantera den löpande kreditivfinansieringen. Vidare ingår att ansvara och förbättra uppföljningssystem samt supportera linjeorganisationen för att skapa god förståelse för verksamheten. I rollen ingår dessutom att hantera stora mängder data, vilket du är van vid och trivs med. Här finns stora möjligheter att själv utveckla rollen tillsammans med Jonas.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Superuser för uppföljning- och prognossystemet Hypergene

  • Driva systemutveckling för rapporter och underlag

  • Kvalitetssäkra uppföljning och prognos av projekt och fastigheter

  • Supportera projekt- och affärschefer samt förvaltningsansvariga

  • Underlag till redovisningsekonomer kring projektstatus

  • Löpande ta fram likviditetsprognos

  • Hantera löpande kreditivfinansiering

Har vi fångat ditt intresse?
För att trivas i rollen ser vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning och ett stort systemintresse. Din problemlösningsförmåga är mycket god och du tar ofta initiativ till förbättringsåtgärder. Din positiva inställning och ditt kommunikativa sätt gör att du snabbt kommer in i olika miljöer och skapar förtroende runt om i organisationen. Förmodligen har du jobbat i minst ett par år med liknande arbetsuppgifter och känner att det är dags att se dig om efter en ny utmaning. Dina systemkunskaper är goda, speciellt i Excel och du har kännedom om system för datahantering t ex Power Query och Power BI. Svenska och engelska behärskar du i tal och skrift och du har en förståelse för företagets affärer och verksamhet.

Hur gör jag nu?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Granitor med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se

 

Dela detta jobb

Controller till Granitor Properties i Malmö

Mpya Finance AB