ekonomijobb.se

Vi på Vindex söker nu en controller för konsultuppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget startar omgående och pågår under ca två månader. I rollen kommer du att arbeta med sedvanliga controller-uppgifter i ett team med andra controllers och rapportering sker till redovisningschefen.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Controller till framåtsträvande företag inom tjänstesektorn
Vara delaktig i bokslutsarbete
Budget och prognos
Analys
Planering
Cash flow
Rapportering
Uppföljning
Driva förbättringsprocesser inom ekonomifunktionen
Stötta ledningen gällande ekonomifrågor
Delta i interna projekt
Utveckling av rutiner och processer
Förekommande ad hoc-uppgifter
För det här uppdraget söker vi dig med en god analytisk förmåga och ett öga för detaljer samtidigt som du kan se helhetsperspektivet. Du har ett effektivt och strukturerat arbetssätt samt att du är framåt och nyfiken. Utöver detta ser vi gärna att du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och är van att arbeta mot tighta deadlines.

Kvalifikationer för rollen som Controller till framåtsträvande företag inom tjänstesektorn
Civilekonomexamen eller motsvarande
Minst 3-4 års erfarenhet av rollen som controller
Tidigare arbetat med liknande uppgifter
Mycket goda Excel-kunskaper
Stort system-intresse
Van att hålla professionella presentationer
Flytande i både engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref ERBC737. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Erica Röös vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder
Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Controller till framåtsträvande företag inom tjänstesektorn

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-05

Ansök nu

Dela detta jobb