ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Controller till Baywa

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Controller till Baywa

Vår ekonomiavdelning behöver en tillfällig förstärkas under tiden för finanssystembyte. Tillträde snarast möjligt med avslut juni/juli 2022

Om företaget BayWa Nordic

BayWa Nordic AB är dotterbolag till BayWa r.e. AG vilket är etablerat i 28 länder och omsätter nästan 2,5 miljarder euro. Som världsledande leverantör inom förnybar energi utvecklar och distribuerar vi energilösningar som formar framtidens energi.
BayWa r.e. Nordic AB tillhandahåller oberoende helhetslösningar för projekt och tillgångar inom förnybar energi i Norden och Baltikum. Företaget etablerades år 2006 och började med att utveckla vindbruksparker i södra Sverige. Sedan dess har vi breddat våra tjänster och kan idag erbjuda helhetslösningar inom förnybar energi inom både sol och vind.
BayWa r.e. Nordic AB arbetar med företag och organisationer i hela världen för att utforma skräddarsydda förnybara lösningar som minskar koldioxidavtryck och sänker energikostnader. Samtidigt tar vi ansvar för vår egen hållbarhetsresa. Koncernens verksamhet är 100?% koldioxidneutral och vi driver flera globala initiativ.
Vi omfamnar rättvisa och mångfald, och är fast beslutna att skapa inkluderande miljöer där alla kan nå sin fulla potential. Varje dag arbetar vi för att göra förnybar energi ännu bättre genom att utveckla nya lösningar, flytta fram de tekniska gränserna och omdefiniera standarder.

Kvalifikationer
• Vi söker dig som har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av controllerarbete.
• Erfarenhet av koncernredovisning samt projektredovisning är önskvärt.
• Du har arbetat självständigt med att rapportera och granska rapporter.
• Meriterande om du har erfarenhet av finansiella instrument samt IFRS.
• Koncernspråket är engelska, varvid goda kunskaper i tal och skrift i engelska är nödvändigt.
• Mycket goda kunskaper i excel. Vi arbetar i systemen Briljant, men står inför ett systembyte till ett modernt system.
• Meriterande med tidigare erfarenhet från internationell miljö och eller arbete i ett dotterbolag i en koncern.

Som person är du strukturerad med stark analytisk förmåga. Du trivs i en föränderlig miljö, har sinne för siffror och ser både detaljer och helheten. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende, samtidigt som du självständigt kan driva projekt och frågor. Du är i grunden en positiv och prestigelös person, samtidigt som du är en riktig lagspelare med starkt fokus på att leverera i tid med hög kvalitet.

Du erbjuds
Du erbjuds ett spännande konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa till juni/juli 2022. Detta är en fantastisk möjlighet att få vara med på en riktigt rolig resa tillsammans med Baywa.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande!

Dela detta jobb

logga
Controller till Baywa

Jurek