ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Controller till Almega

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Controller till Almega

Brinner du för redovisning och vill utvecklas mot Financial Control? Söker du en bred och utåtriktad roll? Då kanske rollen som Redovisningsekonom hos Almega kan vara din nästa utmaning!

Vad kan Almega erbjuda dig?
Hos oss på Almega arbetar bland annat arbetsrättsjurister och näringspolitiska experter med att skapa de bästa förutsättningarna för våra medlemsföretag, och för deras medarbetare. I över 100 år har vi medverkat till att skapa hållbara villkor i hundratals branscher på framväxt. Under alla dessa år har vi varit en trygg punkt för de företag som velat vara goda arbetsgivare, utan att göra avkall på lönsamhet.

Nu söker vi en Controller till vår Ekonomiavdelning som är placerad på vårt huvudkontor på Sturegatan i Stockholm.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bolagsansvar
  • Bokslut, Årsredovisning, INK för K2 och K3-bolag
  • Redovisning i aktiebolag och ideella föreningar
  • Moms och skatt
  • Månads- och årsbokslut inkl rapportering
  • Ansvar kassaflöden samt in- och utbetalningar
  • Nyckeltalsanalyser
  • Resultat och lönsamhetsuppföljning
  • Intäktsanalyser
  • Kontinuerlig utveckling av processer och rutiner

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk eller eftergymnasial utbildning och flerårig erfarenhet inom redovisning samt är årsbokslutssjälvständig. Du har ett affärsintresse och vill bredda dig mot analys. För att lyckas i rollen behöver du ha förmåga att skapa och bibehålla goda relationer samt en god kommunikativ förmåga och en pedagogisk ådra.  Vidare har du goda kunskaper i Excel och ett stort systemintresse.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med flera parallella bolag och trivs med många kontaktytor. För att lyckas i rollen arbetar du strukturerat och med stor noggrannhet. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Almega med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande – varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Dela detta jobb

Controller till Almega

Mpya Finance AB