ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Controller – Stockholm – start december

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2022-10-22

Ansök nu

Controller – Stockholm – start december

Till ett av Sveriges största multinationella företag söker vi nu en Controller till Group Finance. Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Början/mitten av december tom augusti 2023

Omfattning:

Heltid

Uppdraget:

I rollen som Controller kommer du att tillhöra Group Finance och arbeta med FP&A – Financial Planning and Analysis för koncernen, som är börsnoterad med internationell verksamhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med ansvarig Group Controller som du även rapporterar till. Teamet ansvarar för den övergripande finansiella analysen för koncernen och supporterar divisionerna med finansiell uppföljning och analys. Du kommer att ha många kontaktytor mot övriga controllers som arbetar i divisionerna inom koncernen. Då bolaget har verksamhet utomlands kommer du även att ha mycket internationella kontakter.

Dina arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Managementrapportering

  • Hantering och kvalitetssäkring av finansiell data

  • Processa och utveckla finansiella analysdokument

  • Producera finansiell analys, skriva kommentarer, PPT-presentationer etc.

  • Delaktig i affärsplan och forecast processen

  • Ta fram analyser och presentationsmaterial till koncernledning, styrelse etc

  • Ad hoc analyser

  • Aktivt delta i processutveckling etc

Din profil:

Du är civilekonom eller motsvarande och har med fördel en bakgrund inom revison. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en börsnoterad och internationell storbolagsmiljö. Du är en van användare av Excel samt office 365 och har du arbetat med Power BI är det en fördel. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

För att passa i rollen som Controller inom Group Finance är det viktigt att du är noggrann och produktiv. Du är driven och självgående med vana att leverera i tid och med kvalitet. Som person är du nyfiken och utåtriktad samt har lätt för att skapa kontakter och samarbeta. Du är även flexibel och in lyssnande med en ödmjuk framtoning och trivs i en internationell miljö.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Susanna Bergman tfn 070-860 22 76 eller maila susanna.bergman@prodiem.se .

Dela detta jobb

Controller – Stockholm – start december

Prodiem