ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Controller sökes till myndighet i Karlstad!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Controller sökes till myndighet i Karlstad!

Nu söker vi en Verksamhetscontroller som kommer stötta upp ute hos vår kund i Karlstad, har du minst 3 år arbetslivserfarenhet som controller och är redo för ett nytt spännande uppdrag med start i augusti? 

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du leda avdelningens arbete med verksamhetsplanering och uppföljning samt medverkar i framtagande av årsredovisning och budgetunderlag såväl ekonomiskt som verksamhetsmässigt. Du arbetar strategiskt med analyser, rapporter och framtagande av beslutsunderlag gällande både verksamhets- och ekonomistyrningsfrågor. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och har en viktig roll i utvecklingen av avdelningens verksamhet. Du är också avdelningens kontaktpunkt mot Kammarkollegiets centrala ekonomiavdelning samt samordnar och tar fram förslag till avdelningsgemensamma styrdokument och är en utredningsresurs på avdelningen. Avdelningschefen kommer att vara din närmaste chef.

Vem är du?

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, du kan skapa goda relationer och har ett engagemang i ditt arbete. Du har ett strukturerat och proaktivt arbetssätt samt att du är en god problemlösare och besitter en god analysförmåga. Som person kan du självständigt driva ditt egna arbete. Du ska också uppfylla följande;

  • Gymnasium eller likvärdig utbildning
  • Genomgått utbildning inom aktuellt område
  • Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som controller
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Kunskaper i analysverktyg (exempelvis QlikView och Insikt)
  • Kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, Visma m.fl.)
  • Kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift

Du ska även uppfölja följande; 

  • Erfarenhet av statlig redovisning

Du erbjuds

Tjänsten är på heltid 100%. Start förväntas påbörjas 2022-08-08 och pågå till och med 2023-02-08 med chans till förlängning. Arbetet kommer att genomföras i på plats ute i kunden i Karlstad. Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss hos vår kund. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig kandidatansvarig Elvira Björebäck på Elvira.Bjoreback@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Controller sökes till myndighet i Karlstad!

Jurek