ekonomijobb.se

logga

Controller sökes till kund inom offentlig sektor!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Controller sökes till kund inom offentlig sektor!

Just nu söker vi en controller till en trevlig offentlig kund mitt i centrala Stockholm! Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som controller och som kan starta igång i augusti. Är du redo för en ny utmaning? Välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Det dagliga arbetet består av stöttning och samordning av planering, högkvalitativa analyser, rapportering och uppföljning som ska bidra till utveckling av effektivitet och lönsamhet för vår kund. Du kommer att ge stöd och skapa förutsättningar för chefer att genom planering, analys, rapporter och uppföljning kunna ta det ekonomiska ansvaret.

Du kommer att arbeta med ekonomi- och verksamhetsstyrning genom att analysera ekonomiska flöden och skapa prognoser för att verksamhetens beslutsfattare ska kunna driva verksamheten på bästa möjliga sätt. Rollen innefattar att lägga prognoser och följa upp dem gentemot budget och hjälpa ledningen att följa utvecklingen. Man har ansvar att ta fram resultat, planera, rapportera samt följa upp budget och analysera. Rollen ger ansvar för en hel process från första analys och planering av målsättning till uppföljning och resultat för bästa möjliga resultat.

Vem är du?

Vi söker dig som har mycket god kommunikativ förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Vidare arbetar du bra i team såväl som självständigt och har en god pedagogisk förmåga. 

För att vara kvalificerad för tjänsten har du även: 

  • Relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomiområdet/med inriktning på ekonomi alternativt genomgått kurser inom ekonomi eller ekonomistyrning.

  • 3-5 års erfarenhet som controller/ekonom (gärna från offentlig sektor)

  • Intresse av att driva affärsstrategier och ett stort intresse av ekonomisk utveckling och analys.

  • Fallenhet för att kunna omvandla analys till handling.

  • Vara noggrann och ha en bred analytisk förmåga, ett gott siffersinne och goda kunskaper inom kalkyleringsprogram såsom Excel.

  • God kommunikativ förmåga eftersom en stor del av arbetet handlar om att rapportera och förklara.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid med start i mitten på augusti till 2021-12-31, med eventuell förlängning. Placering: Centrala Stockholm  Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Controller sökes till kund inom offentlig sektor!

Jurek