ekonomijobb.se

logga

Controller sökes till kund i Uppsala!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-10

Ansök nu

Controller sökes till kund i Uppsala!

Vår kund i centrala Uppsala behöver nu en förstärkning till sin ekonomiavdelning på 50-75%! De söker dig som har minst 5 års erfarenhet av controlling, tidigare arbetat i Agresso samt är tillgänglig omgående för start. Är det dig vi söker?

Arbetsbeskrivning

I ditt uppdrag ingår att vara förvaltningens controller och i den rollen planera, genomföra och följa upp budgetarbete samt internkontroll. Du kommer att arbeta med samtliga ekonomiska processer, budgetarbete, uppföljningar, månads- och tertialrapportering etc i samverkan med enhetschef som är ekonomiansvarig. Du är ett stöd till flera chefer i ekonomifrågor. Stort fokus ligger på ekonomianalys och du arbetar nära verksamheterna. Du tillhör även vår kunds ekonomichefsgrupp, vilket innebär ett stort ekonomnätverk inom organisationen samt ett tydligt sammanhang att lyfta ekonomifrågor i.

Vem är du?

Vi söker dig som har god analytisk förmåga, är noggrann men har ett flexibelt förhållningssätt. Du är professionell och affärsmässig och trivs med att arbeta självständigt.

  • Du har akademisk examen inom ekonomi samt 5 års dokumenterad erfarenhet som controller eller liknande ekonomifunktion.
  • Du har erfarenhet av att leda processer/utvecklingsprojekt.
  • Du uttrycker dig mycket väl på svenska i tal och skrift.
  • Det är meriterande för tjänsten att ha arbetat inom offentlig verksamhet.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på deltid (50% eller 75%) med start omgående och kommer löpa i ca 6 månader, med eventuell förlängning. Placering i centrala Uppsala. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Controller sökes till kund i Uppsala!

Jurek