ekonomijobb.se

logga

Controller på 50% sökes till kund inom offentlig sektor

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-20

Ansök nu

Controller på 50% sökes till kund inom offentlig sektor

Just nu söker vi dig som vill arbeta som controller på 50% i ett stort utvecklings- och förändringsprojekt där du kommer ha många kontaktytor med övriga ekonomiavdelningen. Trivs du i en stimulerande miljö med delvis högt tempo, välkommen in med din ansökan redan idag! 

Arbetsbeskrivning

I rollen som controller kommer du att vara en nyckelperson i projektet med ansvaret för att driva processer som bl.a. projektbudget, prognos, likviditetsprognos och revision. Detta i samarbeta med projektledare och respektive budgetansvarig byggprojektledare, byggkalkylator och övriga ekonomiorganisationen med beaktande av gällande redovisningsprinciper.

Vem är du? 

  • Minst fem års erfarenhet av att ha arbetat som controller 
  • God erfarenhet av redovisning 
  • God erfarenhet av att driva ekonomiprocesser med fortlöpande rapportering 
  • God erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem och Excel 
  • God erfarenhet av att arbeta i komplexa projekt

Meriterande är om du också har: 

  • Erfarenhet av uppföljning av byggprojekt i fastighetsbranschen 
  • Erfarenhet av internrevision
  • Arbetat med likviditetsprognoser 

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag med omfattning på 50% med start 2020-09-28 och löper till och med 2023-12-31. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Melanie Grunow på melanie.grunow@jurek.se

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Controller på 50% sökes till kund inom offentlig sektor

Jurek