ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Controller och ekonomisupport till logistikföretag

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2021-12-15

Ansök nu

Controller och ekonomisupport till logistikföretag

Om företaget  

TWS Group (Transports & Warehouse Services Scandinavia AB) är din logistikpartner för europeiska expressleveranser, läkemedelsdistribution i Norden, branschspecifika logistiklösningar och skräddarsydda logistiktjänster med 60–80 egna fordon i daglig drift. Genom engagemang och professionalism ser vi till att alltid tillhandahålla innovativa, praktiska och högkvalitativa logistiktjänster som förbättrar våra kunders affärslösningar. Vårt mål är att tillföra värde för kunder, kollegor och affärspartners genom en konsekvent standard av excellens och engagemang för våra gemensamma värderingar.  

TWS Logistics levererar lösningar på logistikutmaningar som är särskilt krävande vad gäller ledtider och komplexitet, och består av 3 starka logistikföretag: TWS Logistics, Riksdistribution och DemeterITsystems. TWS Groups huvudkontor, driftsavdelning och huvudlager är placerat i södra Sverige, Malmö. Vi har även kontor i Amsterdam, London, Hamburg, Stockholm och Nykvarn (Sverige) med terminaler i Stockholm, Amsterdam och Hamburg. Vårt välutvecklade partnernätverk spänner över hela världen.  

Övrigt  
Företagen i TWS Group är ISO 9001 och 14001 certifierade och de flesta av våra terminaler och förare är certifierade. Vi är privatägda och vår majoritetsägare är det norska riskkapitalbolaget Pioneer Capital, som är en del av Adolfsen Gr.   

Om rollen  
Nu söker vi dig som vill arbeta som controller i detta bolag, och som även kommer att arbeta med delar av ekonomifunktionen. Vi ser gärna att du har lite tidigare erfarenheter från liknande jobb och är någorlunda självgående från start, men du får gärna vara i början av karriären och kommer självklart få möjligheten att gå dubbelt till en början. Du kommer att få möjligheten att jobba nära TWS Groups VD och styrelse, och kommer att få stora utvecklingsmöjligheter i din karriär.  

Tjänsten är på heltid 100% och kommer att fördelas med 50% ekonomi-support och 50% controller. Det är fördelaktigt om du har tillgång till egen bil då det kan vara lite svårt att ta sig till och från arbetsplatsen med kommunaltrafik. Tjänstens placering är antingen på TWS kontor norr om Stockholm i Arlandastad, eller på headoffice i Malmö. Det som passar dig bäst. 

Vem söker vi?  
Du som person är trygg med att arbeta självständigt och drivs av att nå nya mål. Du ser när någonting behöver göras och är inte rädd för att ta i där det behövs. Istället för att vänta på att få en arbetsuppgift tilldelad så använder du din egen motor och är därför duktig på att både se och skapa arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du dessutom är analytisk lagd och ständigt försöker utveckla ditt arbetssätt mot det mer proaktiva. Dina arbetsdagar kommer att se olika ut från dag till dag, men vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta mycket framför datorn.   

Vi ser även att du har:  

  • Goda kunskaper inom Excel, pivottabeller och grafer  

  • Engelskkunskaper i såväl skrift som tal  

  • Du har gärna 2–3 års erfarenhet från liknade arbete  

  • Erfarenhet av att bearbeta stora mängder databaser 

En akademisk utbildning inom ekonomi eller någon annan relevant utbildning är meriterande.  

Välkommen med din ansökan!  

Låter detta som något som skulle passa dig? Vi ser fram emot att höra mer från dig och din ansökan! Urval sker löpande.  

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. 

Dela detta jobb

Controller och ekonomisupport till logistikföretag

EdZa AB