ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

CONTROLLER MED ANSVAR FÖR IT-AVDELNINGENS FINANSIELLA AKTIVITETER

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

CONTROLLER MED ANSVAR FÖR IT-AVDELNINGENS FINANSIELLA AKTIVITETER

NIBE är ett av Sveriges starkaste varumärken när det gäller hållbarhet och energiteknik och företaget växer både i Sverige och internationellt. NIBE’s framgångar beror till stor del på ett starkt lagarbete där vi jobbar mot gemensamma mål och vi söker nu en analytisk och proaktiv IT Controller som förstärkning till NIBE AB’s administrativa avdelningar.

OM TJÄNSTEN

Du får ett övergripande ansvar för processer och rutiner kring IT-avdelningens finansiella aktiviteter genom att utveckla och följa upp dessa, allt i nära samarbete med IT- och ekonomiansvariga. Fokus kommer att vara på analyser och uppföljning av kostnader.

NIBE i Markaryd ansvarar för IT-strukturen i cirka 40–50 bolag inom koncernen, huvudsakligen utländska verksamheter. Du blir länken mellan den centrala IT-avdelningen, ekonomiavdelningen och dessa bolag.

ARBETSOMRÅDEN

  • Licenser, kontrakt, helpdeskfunktioner och gemensamma IT-kostnader.

  • Avtal mellan vissa av koncernens bolag, internprissättning samt kommunikationen av dessa.

  • Budgetera och följa upp kostnader.

  • Analyser

  • Vidare tar du en aktiv roll i projekt på IT-avdelningen samt ansvarar för den ekonomiska uppföljningen av dessa.

Som person är du kommunikativ, strukturerad och noggrann. Du trivs med att skapa ordning och reda och har en god analytisk förmåga. Du behärskar NIBE’s koncernspråk engelska väl i tal och skrift vilket är nödvändigt för kontakter med dotterbolagen.

DIN BAKGRUND

Relevant akademisk utbildning, gärna civilekonom och 5–10 års arbetslivserfarenhet som controller. Du har bred kunskap och erfarenhet från ekonomiområdet, gärna med god förståelse för IT-frågor, och gärna från en internationell koncern.

NIBE arbetar i en expansiv bransch i ständig utveckling med goda framtidsutsikter och det finns stora möjligheter att själv påverka och utforma arbetets innehåll.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Markaryd. Läs vidare om NIBE på www.nibe.se

OM ANSÖKAN  

I denna rekrytering har NIBE valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annie Höjman på annie@hojman.com

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.  För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...  

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 350 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 700 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen med din ansökan! 

KONTAKTPERSONER

Annie Höjman

Rekryterare på SJR

annie@hojman.com.

Dela detta jobb

logga
CONTROLLER MED ANSVAR FÖR IT-AVDELNINGENS FINANSIELLA AKTIVITETER

NIBE AB