ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Controller i Haparanda

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2023-02-18

Ansök nu

Controller i Haparanda

Är du en erfaren controller på jakt efter en ny utmaning? Är du noggrann, resultatinriktad och har dessutom erfarenheter inom fjärrvärme, utsläppsrättshandel och bränsleupphandling? Då är det dig vi letar efter! Vi söker en verksamhetscontroller på konsultbasis till Haparanda med uppdragsstart 1 juni 2023. Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och vår kund. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos kunden.

Är du rätt för uppdraget?

I rollen som verksamhetscontroller kommer du att samverka med bolagets anställda; VD och driftspersonal samt styrelsen och ägare. Vi söker en controller med god kännedom om fjärrvärmebranschen och handeln med utsläppsrätter (CO2, EU/ETS). Du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, har en god samarbetsförmåga men kan även arbeta självständigt. Du har en hög förmåga att leverera efterfrågade resultat inom sätta deadlines och kan snabbt sätta dig in i kundens rutiner, regelverk och arbetsmetoder. Du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.

Du har tidigare arbetat som controller i minst ett (1) år, du har minst ett (1) års erfarenhet inom fjärrvärme, minst ett (1) års erfarenhet inom utsläppsrättshandel samt minst ett (1) års erfarenhet av bränsleupphandlingar. Det är meriterande om du har längre erfarenheter inom ovanstående områden samt kompletterande erfarenheter som kunden bedömer skapar mervärde för deras företag.

Om Kunden

Kunden är belägen i Haparanda och producerar, säljer och distribuerar fjärrvärme inom de centrala delarna av Haparanda. De strävar alltid att förbättra såväl miljö som långsiktig hållbarhet. Företaget investerar årligen stora belopp för att stärka bolaget och ge sina kunder en varm och trygg fjärrvärme med en hållbar syn på framtiden.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Jefferson Wells anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Amanda Sahlman på e-post: amanda.sahlman@manpower.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdraget redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Dela detta jobb

logo
Controller i Haparanda

Jefferson Wells