ekonomijobb.se

-->

Controller Hyror & avtal till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Controller Hyror & avtal till Karolinska Universitetssjukhuset

 

Vi erbjuder
Som controller ”hyror & avtal” inom stab vårdstöd & service erbjuds du en spännande möjlighet att delta i utveckling av hyres- och lokalförvaltningen av Karolinskas verksamhetslokaler.
Stab ”Vårdstöd & Service” består av ca 260 medarbetare placerade i Solna och Huddinge. Vi skall stödja Karolinskas vårdverksamheter med Vårdplanering och vårdstrategi, Informationsförsörjning och stöd, Utveckling och patientinflytande, FM förvaltning, Service & Logistik, Lokaler och Infrastruktur. 
Du rapporterar till administrativ chef inom staben men kommer att samarbeta med olika delar av verksamheterna. Arbetet är förlagt till både Solna och Huddinge. Tjänsten är en tillsvidareanställning.


Om tjänsten
Huvudsakliga uppgifterna för rollen som controller Hyror & Avtal är att:

- Samordna sjukhusets lokalkontrakt, registrera lokalförändringar, hantera hyreskontrakt (interna & externa), upprätthålla ritningsarkiv i upphandlat system, justera lokaldatabas med lokalanvändare samt ytanvändning.

- I tjänsten ingår ett övergripande ansvar för att hantera fakturering, kontering och betalning av leverantörsfakturor samt fördelning mellan de olika Teman/Funktioner och andra aktörer.

- Skapa hyresbudget och uppföljning för sjukhusets totala hyrda ytor samt vara delaktig i sjukhusets bygginvesteringar.

- Vara stabens operativa systemförvaltare för vårt centrala systemstöd av lokalytor/hyror/lokalvårdsytor .


Vi söker
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning som grund och gärna har viss erfarenhet av avtalsrelaterade fastighetsfrågor från större organisationer. Erfarenhet av och kompetens inom hyreslagen, hyresadministration, samt hyres- och ritningsbaserade datasystem är meriterande. Du arbetar obehindrat med Excel och Powerpoint som naturliga verktyg i ditt arbete.

Du är självständig och tar ansvar för dina uppgifter. Strukturerad och drivande för att kunna ge chefsstöd genom uppdaterad och aktuell information och data. Ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar till detta.

Som person är du ansvarstagande och noggrann. Du kan prioritera och planera ditt arbete även när det är mycket som sker på samma gång. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 

Krav: Ekonom  

Meriterande: Erfarenhet av och kompetens inom hyreslagen, hyresadministration, samt hyres- och ritningsbaserade datasystem är meriterande.

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Controller Hyror & avtal till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset