ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Controller

Ort
Utgår

2022-08-24

Ansök nu

Controller

Nu söker vi en Controller till Ekonomiavdelningen som delar vår passion för barnens bästa och som vill trivas och utvecklas på ett av Sveriges friskaste företag. Vi är ett stort fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar hållbara utbildningsmiljöer där barn och unga ska kunna lära sig, känna sig trygga och utvecklas som människor. 

Rollen som Controller

Rollen som Controller är både operativ och strategisk i ett pågående förändringsarbete präglat av nytänkande, handlingskraft och genuint engagemang för vårt uppdrag. Du förväntas bidra till vårt löpande utvecklingsarbete med att säkerställa en proaktiv ekonomistyrning genom att förbättra och förenkla verksamhetsplanering, budgetering, uppföljning och rapporteringen av verksamheten. 

Du arbetar huvudsakligen med löpande ekonomi- och verksamhetsstyrning och är därför en viktig del i företagets ekonomiska planering men i rollen ingår även att delta i utrednings- och utvecklingsprojekt samt att ta fram beslutsunderlag.

Du har ett nära samarbete med kollegor på ekonomiavdelningen och andra avdelningar samt med avdelnings- och enhetschefer. Du har även kontakter utanför företaget. 

Vi arbetar med ekonomisystemet Agresso. Vårt beslutstöds-system är Insikt som Du tillsammans med systemförvaltare kommer att vara ansvarig för.

Du kommer att arbeta i nära samverkan med bolagscontroller och ekonomichef.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom företagsekonomi alternativt har skaffat dig likvärdig kompetens i arbetslivet.  Du besitter viss kunskap i svensk skattelagstiftning samt innehar relevant praktisk erfarenhet av redovisning.

Du har operativ erfarenhet av att ha arbetat i en Controllerfunktion med för denna tjänst liknande arbetsuppgifter samt har erfarenhet av företagsövergripande ekonomistyrningsfrågor.

Erfarenhet av arbete med kalkylering, budgetering och uppföljning av större investeringsprojekt är meriterande liksom frågor kopplade till internkontroll.

Du behöver ha lätt för att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Rollen kräver goda kunskaper i Officepaketet med betoning på Excel.

Vi ser det som meriterande om du har arbetserfarenhet från liknande uppgifter inom offentlig sektor samt har erfarenhet av ekonomisystemet Agresso samt beslutstöds-systemet Insikt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen är det viktigt att du är drivande, serviceinriktad, analytisk, utåtriktad och lösningsorienterad. Du är bra på att bygga relationer och ser kommunikation som en viktig framgångsfaktor. Att du tycker om att arbeta i team och har god samarbetsförmåga är en självklarhet för dig.  Du har också en god förmåga att prioritera och leverera under tidspress med fokus på resultat och uppföljning. Du är bekväm och van att göra muntliga presentationer där du på ett pedagogiskt sätt förklarar olika samband. Du ska även ha vana av att arbeta självständigt samt uppskatta och bidra till en god stämning.  Du behöver ha ett strategiskt tänkande men samtidigt även kunna hantera operativa uppgifter genom att vara strukturerad med god förmåga att självständigt planera och organisera Ditt arbete och ta ansvar för uppgifter och resultat.

Om du har vad som krävs och har en stark drivkraft för utveckling och förnyelse så är du rätt person för oss.  Välkommen med Din ansökan!

SISAB erbjuder dig

På SISAB får du möjligheten att vara en del av ett värderingsstyrt bolag som arbetar aktivt med att skapa ett gemensamt synsätt och förhållningssätt. Vi är affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade och dessa värderingar synliggörs genom vårt sätt att bemöta andra, vårt sätt att agera och fatta beslut.

Med hållbarhet och smarta lösningar i fokus får du vara med och bidra till att skapa inspirerande utbildningsmiljöer som formar framtidens Stockholm och ger barn och ungdomar bästa möjliga start. 

Vill du veta mer? Läs vidare under Jobba hos oss (sisab.se) 

Ansökan och Rekryteringsprocess

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjlighet, senast den 24 augusti. I den här rekryteringen samarbetar SISAB med Netwrk AB. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ida-Maria Rundén som är ansvarig rekryterare för tjänsten på ida-maria.runden@netwrk.se eller +46 70 78 70 483. Du ansöker rollen via länken nedan.

Läs mer om vår rekryteringsprocess här

För företag: SISAB:s rekryteringar sker helt i vår egen eller upphandlade leverantörers regi. Vi undanber oss därför telefonsamtal och mejl från rekryteringsföretag och annonssäljare.

Dela detta jobb

logga
Controller

Skolfastigheter i Stockholm SISAB