ekonomijobb.se

loga

Controller

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Controller

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Affärsområde Fastighetsförvaltning arbetar med utveckling och förvaltning av fastigheter - såväl bostadsrättsföreningar, hyresbostäder som kommersiella fastigheter. Affärsområdet står inför spännande utmaningar med att vidareutveckla affärsverksamheten.

Rollen affärscontroller på Riksbyggen har en verksamhetsstödjande roll avseende uppföljningar, analyser och utredningar. Tjänsten har en viktig roll i utvecklings- och förändringsarbete inom det ekonomiska området. Vidare stöttar affärscontrollern organisationen i den ekonomiska hanteringen utifrån ekonomistyrningsmodellen samt kvalitetssäkrar data i våra system för bästa analysmöjlighet. Affärscontrollern faciliterar, sammanställer och rapporterar verksamhetens resultat, budget, prognos i enighet med Riksbyggens processer. Du arbetar självständigt och löser uppkomna utmaningar inom ekonomiområdet.

Vi erbjuder
Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomiskt välmående företag med ett gott rykte och en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. Affärscontroller är ett spännande jobb, med placering på huvudkontoret på Kungsbron i Stockholm. Då rollen stödjer de lokala marknadsområdena förekommer det periodvis resor inom Sverige.

Vem är du?
Vi söker dig som har god affärsmässighet och är resultatorienterad med driv och initiativförmåga. Du drivs av att se affären genom siffror samt räds inte stora och komplexa datamängder. Du har god social och kommunikativ förmåga och är duktig på att bygga goda relationer. Du är analytisk, strukturerad och tydlig.

Vi tror att du har:
- Goda kunskaper inom redovisning
- Flerårig erfarenhet av controllerarbete
- Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet, framförallt i Excel
- Erfarenhet av arbete i större organisationer
- Erfarenhet av att arbeta i affärssystem exempelvis Agresso är en merit.
- Akademisk utbildning är meriterande, men kan uppvägas av likvärdig arbetslivserfarenhet

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Affärsområdescontroller Catharina Piludu, telefon nummer 08-698 42 97

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök snarast, dock senast 23 februari 2020 via www.riksbyggen.se/lediga tjänster

Om Riksbyggen
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

 

 

 

Dela detta jobb

loga
Controller

Riksbyggen