ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Contract Manager - Vattenfall Eldistribution

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-15

Ansök nu

Contract Manager - Vattenfall Eldistribution


En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
  Är du en relationsskapare av rang och har erfarenhet inom contract management, inköp eller projektledning? Trivs du med att arbeta både operativt och strategiskt med avtalshantering och brinner för ett klimatsmart samhälle? Då är du den vi söker!  

Avdelningen Contract Management inom Vattenfall Eldistribution består idag av 15 medarbetare. Vi arbetar med utveckling, uppföljning och förvaltning av våra konkurrensutsatta leverantörsavtal. Vårt främsta ansvar är att förverkliga Vattenfall Eldistribution strategi om att bli en marknadsutvecklande beställarverksamhet. Nu söker vi ytterligare kompetenta medarbetare till vårt team.
  
Du kommer att

  • Aktivt styra, följa upp och utvärdera våra leverantörer och säkra avtalsmässiga leveranser
  • Bygga och utveckla relationen med våra leverantörer och fungera som Vattenfall Eldistribution representant kopplat till avtalens innehåll
  • Ansvara för något av våra affärskritiska serviceavtal alternativt andra viktiga avtal med årligt avtalsvärde i mångmiljonklassen eller ingå som contract manager i teamet som hanterar investeringsprogram i mångmiljardklassen.
  • Genomföra affärsrelaterade analyser, utredningar och rapporter


I arbetet ingår också ett strategiskt och taktiskt ansvar för att fortsätta utveckla och förbättra våra strategier, processer och rutiner kopplat till våra leverantörsavtal. Genom ett nära samarbete med dina kollegor inom Eldistribution så bidrar ni till en marknadsutvecklande beställarverksamhet.  

Vi söker dig som

  • Har en akademisk utbildning (civilingenjör/ekonomi/finans/juridik) eller motsvarande erfarenheter
  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med inköp/contract management, projektledning och förhandling
  • Goda kunskaper inom LUF, entreprenadjuridik AB/ABT och erfarenhet från avtalsuppföljning av entreprenader
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten


Som person är du affärsmässig, drivs av att skapa resultat och har hög integritet i leverantörsrelationer. Du har förmåga att se möjligheter och kan identifiera och lösa problem på ett strukturerat sätt. Rollen ställer stora krav på att du är bra på att bygga och bibehålla relationer både med interna och externa parter. Du behöver därför ha mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera.
  
Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
  
Övrig information

Rekryterande chef: Jan Karlsson, telefon 070-558 85 46

Rekryterare: Johan Macdonald, telefon 073-085 27 63

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
  
Placering: Luleå eller Stockholm

Sista ansökningsdatum: 5 December, urval görs löpande så vänta inte med din ansökan
  
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
  
Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 900 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se
 LI-XK1 

 

 

Dela detta jobb

Contract Manager - Vattenfall Eldistribution

Vattenfall AB