ekonomijobb.se

logga

Conseil söker junior revisor som vill ta nästa steg

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Conseil söker junior revisor som vill ta nästa steg

Conseil är en byrå med fokus på kvalitet och engagemang med en öppen och familjär företagskultur. Här erbjuds man en roll med eget ansvar och utveckling och med stor möjlighet att ta ett nästa steg i karriären.

Har du ett par års erfarenhet av rollen som revisor och med en förmåga att bygga relationer och driva affärer kan du vara den vi söker.

Arbetsbeskrivning

Conseil Revision är ett väl etablerat bolag med hög kompetens och driv som lägger stor vikt på både kvalitet och professionalism. Rollen innebär att du kommer arbeta både självständigt såväl som i team med revisions- och rådgivningsuppdrag, där du kommer att ha ett stort eget ansvar. I rollen som revisor har du en tydlig rådgivande roll gentemot våra kunder, där du utför analyser och bidrar till att dra slutsatser kring den information som våra kunder presenterar.

Våra kunder är av skiftande storlek och inom olika branscher, vilket gör arbetet både omväxlande och socialt. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i finansiella frågor och hjälper våra klienter att förverkliga sina visioner. Utifrån den utbildningsplan vi erbjuder, samt den praktiska erfarenheten du skaffar dig hos oss, hoppas vi kunna hjälpa dig att nå målet om att bli auktoriserad revisor i framtiden.

Vem är du?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning redovisning/revision. Vi ser gärna att du har läst de ämnen som ska ingå i studierna för att bli auktoriserad revisor samt att du har 1 - 2 års erfarenhet av rollen som revisor. För att lyckas i denna roll är det en förutsättning att du tycker om utveckling, förändring och utmaningar.

Du är flytande i svenska, både i tal och skrift samt har utmärkta kommunikativa kunskaper såväl muntligt som skriftligt. Då rollen innefattar många kontaktytor, såväl internt som externt, är det av stor vikt att du har en relationsskapande förmåga samt en professionell framtoning.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid din personlighet. Vi tror att du är driven, självgående och affärsorienterad samt tycker det är viktigt att leverera resultat av kvalitet. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team och trivs bra i en rådgivande roll.

Du erbjuds

Hos oss på Conseil Revision erbjuder vi dig goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter, där du från första början får ta ett stort ansvar. Du kommer också få möjlighet att gå de utbildningar som krävs för att kunna bli auktoriserad revisor. Arbetsklimatet hos Conseil är öppet och rakt, vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Här stöttar vi varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang för bästa kundupplevelsen. Vi sitter i fina lokaler i centrala Stockholm med goda kommunikationer.

I den här rekryteringen samarbetar Conseil Revision med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på marie.kallstrom@jurek.se. 

Om verksamheten

Conseil Revision är en revisionsbyrå med kunder alltifrån mindre enmansföretag till större koncerner verksamma inom olika branscher.

Conseil Revision som är ett registrerat revisionsbolag består av fem auktoriserade revisorer samt ett antal anställda som arbetar med revision, redovisning och rådgivning. Samtliga revisorer verksamma vid Conseil är medlemmar i branschorganisationen FAR vilket säkerställer professionalitet, integritet och hög kvalitet i vår revisions- och rådgivningsverksamhet. I genomförandet av våra uppdrag arbetar vi utifrån era behov och vi efterlever alltid de lagstadgade och yrkesetiska krav som ställs på revision.

Dela detta jobb

logga
Conseil söker junior revisor som vill ta nästa steg

Jurek