ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Compliance Officer till Telia Finance AB

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-07-19

Ansök nu

Compliance Officer till Telia Finance AB

Telia Finance AB är ett fristående bolag som agerar finansieringsmotor åt Telia Company. Telia Company har en global närvaro med Norden och Baltikum som huvudmarknader. Detta ger Telia Finance AB möjligheter att erbjuda innovativa och konkurrenskraftiga finansieringslösningar på kundens villkor.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Compliance Officer ingår bl.a. att följa upp hur risker hanteras, ge råd och stöd till verksamheten inom compliancefunktionens ansvarsområde, informera och utbilda personalen, att övervaka och genomföra kontroller av verksamhetens regelefterlevnad samt kontrollera regelefterlevnaden avseende nya, eller väsentligt förändrade, produkter och tjänster samt bevaka ny och ändrad lagstiftning.

Då Telia Finance AB är en nordisk organisation sker mycket av arbetet på engelska. Tjänsten är placerad på Telias kontor i Solna.

Vem är du?

Vi tror att du har, efter avslutad akademisk examen, cirka tre till fem års arbetslivserfarenhet från finansregulatoriskt arbete från bank/finansbolag, advokatbyrå eller Finansinspektionen.

Det är meriterande om du har:

• goda kunskaper inom AML/CFT, konsumentkreditreglering, outsourcing och annan finansiell lagstiftning
• erfarenhet av att ge råd och stöd avseende regelverkstolkning och praktisk tillämpning
• erfarenhet av att genomföra kontroller, inkluderat analys och rekommendation
• återrapportering och uppföljning avseende regelefterlevnad
• förståelse för IT-system och processer relaterade till AML/CFT-arbete

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en god kommunikatör, positiv, lösningsorienterad och prestigelös. Vidare är du strukturerad och har en hög integritet.

Du erbjuds

Du erbjuds en intressant tjänst och vi ger dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll.

Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se då urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Telia Finance AB med Jurek Law. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt på telefonnummer 0766 33 14 40.


Välkommen till Telia – Home to your next big opportunity!

Dela detta jobb

Logo
Compliance Officer till Telia Finance AB

Jurek