ekonomijobb.se

Compliance & Finance Business Analyst till Smurfit Kappa

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2019-12-26

Ansök nu

Compliance & Finance Business Analyst till Smurfit Kappa

Vill du jobba i en bred och intressant roll i ett internationellt storbolag finns här en möjlighet för dig. Här erbjuds du god stämning och många kontaktytor! Ta chansen att få vara en del av Niklas team om fem personer och utmanas ständigt i alla tänkbara frågor inom Compliance och analysarbete inom sälj, produktion och inköp.

Smurfit Kappa är i behov av att rekrytera en Compliance & Finance Business Analyst, som är en del av de centrala funktionerna för Smurfit Kappa Sverige och Norge med placering i Eslöv. Rollen blir en bärande del av compliancefunktionen som ansvarar för utveckling och efterlevnad av intern kontroll, samtidigt som man blir en del av controllerteamet globalt.

Detta är en kombinerad roll där du lägger ungefär 50% av din tid på vardera del.

Rollen innefattar:

  • Budget, forecast och analysarbete
  • Stötta beslutsfattare runt om i organisationen i finansiella frågor
  • Arbeta med bolagets Financial Monitoring Programme för att säkerställa intern kontroll främst i Sverige och Norge, men också på ytterligare siter runt om i Europa.
  • Super User inom Smurfit Kappas ekonomisystem (b la SAP)

 En del resor förekommer i tjänsten och en stor del av din introduktion kommer läggas i Amsterdam. Du erbjuds ett spännande och fritt arbete där du styr din egen tid och strukturerar upp arbetet som det passar dig och dina kollegor.

Vem är du?
Vi tror att rätt person är vetgirig, ambitiös och har ett flexibelt arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta och skapar dig snabbt förtroende runt om i organisationen. Du är analytiskt lagd och drivs av affären. Vi tror att du har ett par års erfarenhet av liknande roll som t ex Business Analyst, Business Controller alternativt som revisorsassistent. I grunden har du en universitetsexamen i ekonomi. Du är kommunikativ och behärskar engelska väl, i såväl tal som skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet? Kom förbi oss på en ingefärashot så berättar vi mer!
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Smurfit Kappa med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpyafinance.se alternativt Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se

 Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 Smurfit Kappa är världsledande inom pappersbaserade förpackningar. Vi har ca 370 produktionsenheter fördelat på 3 kontinenter och 34 länder. Vi är 46.000 anställda och har 64.000 kunder globalt. Smurfit Kappa i Sverige och Norge är ledande inom effektiva förpackningslösningar. Vi har 14 enheter totalt, inkluderat både fabriker och säljkontor. Vi är ca 900 anställda och vårt huvudkontor är beläget i Eslöv. Vill du veta mer om oss är du välkommen att besöka www.smurfitkappa.se

 

Ansvarig rekryterare

Kristina Bennet

kristina.bennet@mpya.se

0703-755075

Dela detta jobb

Compliance & Finance Business Analyst till Smurfit Kappa

Mpya Finance