ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Commodity Manager

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Commodity Manager

ValueOne söker en erfaren Commodity Manager för ett tolv månader långt konsultuppdrag till ett tillverkande företag i Östergötland. Uppdraget ska tillsättas i augusti 2022 eller tidigare. Möjlighet finns att arbeta på distans.

Om rollen

I rollen som Commodity Manager kommer du att ansvara för en kategori som rör mekanisk bearbetning och de leverantörer som är knutna till det. Du förväntas också medverka vid produktutveckling och utveckla leverantörer och leverantörsnätverk i enlighet med fastslagna strategier. Arbetet innebär ett tätt samarbete med konstruktion och produktion samt internationella kontakter både med interna kollegor och med leverantörer.

Möjlighet finns att arbeta på distans men med ett antal dagar i månaden på kontoret.  

Resor inom Sverige förekommer i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Vara delaktig i det globala kategoriteamet och medverka till en samordnad strategi lokalt och globalt inom området.  

  • Förankra och implementera strategin för kategorin och dess leverantörer.

  • Förhandla och färdigställa kontrakt/ramavtal med valda leverantörer.

  • Utveckla en konkurrenskraftig förädlingskedja tillsammans med företagets leverantörer.

  • Arbeta med leverantörsuppföljning och ständigt utveckla leverantörsbasen för att nå målen för kvalitet, kostnad och ledtider.

  • Aktivt medverka i tvärfunktionella team.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har flerårig erfarenhet från strategiskt inköp, gärna från en internationell miljö samt bakgrund från industri med mekanisk bearbetning. Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav.

Den person vi söker bör vara drivande och samarbetsinriktad. Du har lätt för att bygga relationer både med interna och externa intressenter och förstår vikten av att driva ett målinriktat och strukturerat arbete.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via "ansök nu". Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
Commodity Manager

ValueOne AB