ekonomijobb.se

logga

Colligent Inkasso söker Financial Controller till vårt kontor i Göteborg

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Colligent Inkasso söker Financial Controller till vårt kontor i Göteborg

Colligent Inkasso söker Financial Controller till vårt kontor i Göteborg

Företagsinformation

Colligent är ett digitalt inkassobolag vars verksamhet bygger på effektivitet, tillgänglighet och flexibilitet. Genom stor specialistkunskap inom en mängd olika branscher har vi utvecklat processer för att snabbt eller stegvis göra företag och privatpersoner skuldfria.Våra kontor är belägna i Göteborg och Stockholm.

Tjänstebeskrivning

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Är du en driven och analytisk Financial Controller med en bred kunskap inom redovisning, som trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där engagemang och innovation är viktiga delar? Då kanske detta är ditt drömjobb! Som Financial Controller hos oss är du ansvarig för hantering av vår redovisning och all finansiell rapportering i bolaget. Dina arbetsuppgifter kommer bl. a att innebära månads- och årsbokslut, periodiseringar och avstämningar. Skatteberäkning, deklarationer och momsredovisning blir också viktiga delar i ditt arbete. Du kommer även att arbeta med budget och prognosprocesser samt månatliga rapporteringar. Inom ovanstående områden kommer du också löpande att driva och delta i olika projekt. Du kommer ansvara för att säkerställa kvaliteten i redovisningen, genom att kontinuerligt utveckla och förbättra våra finansiella processer och rutiner. Din roll innebär ett nära samarbete med myndigheter, revisorer och andra externa intressenter relaterade till ekonomiavdelningen. I din roll som Financial Controller blir du ansvarig för vår ekonomiavdelning, som idag består av två personer. Du rapporterar direkt till företagets CEO.

Kvalifikationer

För att passa in i rollen söker vi dig som har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi och cirka fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet från kvalificerad redovisning och/eller controlling, gärna från inkasso, bank eller finansbranschen. Dina kunskaper inom redovisning och finansiell rapportering är mycket goda och du är en van användare av redovisnings- och rapporteringssystem. En annan intressant bakgrund kan vara om du har erfarenhet inom revision. Du är en van användare av Excel och Qlikview och dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda, både i tal och skrift. Erfarenhet av systemet Nova är meriterande. Vi söker dig som trivs med att arbeta i en föränderlig miljö, där vi värdesätter drivkraft och engagemang. För att passa in i rollen är du analytisk, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du är även lösningsorienterad, initiativrik och har en social förmåga. Du har ett ständigt förbättringsfokus och är intresserad av att utveckla processer och rutiner. I din roll kommer du att ha många personliga kontakter både internt och externt, varför det blir viktigt att kunna kommunicera och förmedla ditt budskap till olika mottagare. Vi letar efter dig som är självgående och ansvarstagande men också en prestigelös lagspelare, som trivs att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.

Vad erbjuder vi dig?

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag. Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss! Vi erbjuder dig ett riktigt bra förmånspaket, att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling, aktiv satsning på god hälsa, gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Olausson tel. 0733-200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast den 2 december 2019. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Om PremierPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Malou Olausson

malou.olausson@premier.se

0733-200 880

 

 

 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

10 November 2019

Dela detta jobb

logga
Colligent Inkasso söker Financial Controller till vårt kontor i Göteborg

Premier Service