ekonomijobb.se

logga

Colligent Inkasso söker Business Controller

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Colligent Inkasso söker Business Controller

Colligent Inkasso söker Business Controller

Företagsinformation

Colligent är ett digitalt inkassobolag vars verksamhet bygger på effektivitet, tillgänglighet och flexibilitet. Genom stor specialistkunskap inom en mängd olika branscher har vi utvecklat processer för att snabbt eller stegvis göra företag och privatpersoner skuldfria.

Vårt kontor ligger i Göteborg.

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta i en innovativ och stimulerande miljö, där idéer och engagemang är en del av vår vardag? Triggas du av utveckling och vill vara med och driva verksamheten framåt? Vi söker nu en driven och strukturerad Business Controller som gillar utmaningar och att arbeta med människor. Kanske är du vår nya kollega!Som Business Controller hos oss så blir du en naturlig del i den dagliga verksamheten och din roll kommer bl. a att innebära ansvar för budgetprocess, kostnadsuppföljning och analyser. Du kommer även att utveckla prognos- och analysmodeller samt att initiera och driva förbättringsprojekt. Förutom en bred och spännande tjänst får du vara med och driva och utveckla vår affär framåt. Du kommer även fungera som bollplank åt verksamheten och ledningen. Du kommer rapportera direkt till vår CEO.

Kvalifikationer

För att passa in i rollen söker vi dig som har relevant universitetsutbildning och ca 3–5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet från inkasso, bank eller finansbranschen ser vi det som mycket meriterande. Du har goda kunskaper inom redovisning och är en mycket van användare av Excel. Du har erfarenhet av ekonomistyrning och god förståelse av ekonomi/rapportsystem. Erfarenhet av systemet Nova är meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vi söker dig som trivs med att arbeta i en föränderlig miljö, där vi värdesätter drivkraft och engagemang. För att trivas och passa in i rollen är du en lagspelare som inte är rädd att ta initiativ, ställa krav och utmana verksamheten. Som person är du proaktiv, affärsinriktad och har en social förmåga. Du kommer att ha många personliga kontakter både internt och externt, varför det blir viktigt att kunna kommunicera och förmedla ditt budskap till olika mottagare. Som person är du även analytisk, strukturerad och tycker om att skapa och driva processer. Viktiga egenskaper är att ha ett driv och en vilja att ständigt arbeta med förbättringar.

Vad erbjuder vi dig?

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av öppenhet kring nya idéer, innovation, engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag. Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss! Vi erbjuder dig ett riktigt bra förmånspaket, att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling, aktiv satsning på god hälsa, gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Olausson tel: 0733-200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 22 november. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Malou Olausson

 

0733-200 880

 

 

 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

30 October 2019

Dela detta jobb

logga
Colligent Inkasso söker Business Controller

Premier Service